Libraria Eu Sunt - libraria sufletului
intrare cont | creare cont | asistenţă
» EuSunt » Femeia multiorgasmică joi, 21 septembrie 2017 
căutare avansată
  căutare   OK
 
domenii
arte divinatorii astrologie budism creştinism dicţionare filosofie hinduism islamism iudaism literatură maeştri spirituali mitologie ocultism orientări spirituale paranormal psihologie taoism terapii yoga
 
 
index alfabetic
noutăţi în curând autori edituri titluri
 
 
newsletter

abonare
 
 
informaţii utile
asistenţă cum comand despre livrare cum plătesc despre EuSunt anunţuri
 
 
link-uri
link-uri parteneri
 

Femeia multiorgasmică

descoperă dorinţa, plăcerea şi vitalitatea
de Mantak Chia, Rachel Carlton Abrams
Recomanda unui prieten Recomanda unui prieten
Femeia multiorgasmică Imaginea mare preţ Eu Sunt: 32,00 lei

preţ listă: 34,60 lei

reducere:
2,60 lei (7,51%)
momentan indisponibilă *

Puteţi cere ca să fiţi anuntaţi atunci când această carte devine disponibilă.
Pentru aceasta trebuie ca să fiţi autentificaţi.
Apasaţi aici pentru a vă autentifica.
alte modalităţi de comandă:

1. prin e-mail la comenzi@eusunt.ro

2. prin messenger la libraria_eusunt

3. telefonic la:
orange 0754.025.588
vodafone 0722.298.137
romtelecom 021.665.69.86

Detalii despre cartea Femeia multiorgasmică

Pentru milioanele de femei care nu au experimentat plăcerile pulsatile ale orgasmului, dar şi pentru milioanele de femei care le-au trăit, Femeia Multiorgasmică îmbină secretele practicilor sexuale orientale străvechi cu ştiinţa sexualităţii occidentale. Femei de toate vârstele, implicate într-o relaţie de cuplu sau singure pot beneficia de exerciţiile prezentate în această carte şi pot învăţa să trăiască orgasmul oricând şi ori de câte ori doresc. Ele vor putea prelungi aceste orgasme, expansionându-le şi trăindu-le în întregul trup. Trăirea orgasmului este doar începutul. Cartea dezvăluie un secret străvechi, care a câştigat recent sprijinul ştiinţei moderne: putem trăi o viaţă cu adevărat sănătoasă dacă ne conectăm la sursa bunăstării noastre generale energia erotică. Prin exerciţii ghidate pas cu pas, femeile sunt îndrumate către valorificarea energiei erotice într-un mod care le hrăneşte şi le îmbogăţeşte întreaga fiinţă: trupul, mintea şi sufletul.
"Această carte plăcută la citit oferă descrieri practice şi dare ale modalităţilor prin care femeile se pot bucura de senzualitatea şi plăcerea lor erotică. Îmi place accentul care se pune pe plăcere şi nu doar pe orgasm şi orgasme multiple. Combinarea informaţiilor şi exerciţiilor orientale şi occidentale ajută femeile să se bucure de sănătatea lor sexuală, la toate vârstele." - Prof. Dr. Beverly Whipple profesor la Universitatea Rutgers din New Jersey, coautoare al lucrării Punctul G şi Alte Descoperiri despre Sexualitatea Umană
"A citi Femeia multiorgasmică este ca şi când ai sta de vorbă cu o prietenă, doctor în medicină, care se focalizează pe sănătatea sexuală feminină şi cunoaşte totul despre arta străveche a practicilor sexuale taoiste. Mai multe femei vor avea acces total la plăcerea erotică şi la trăirea erosului multiorgasmic, graţie instrucţiunilor ei simple. Un ghid pentru femeile care doresc să experimenteze orgasmele multiple." - Lou Paget, autor al cărţii Cum să fii un mare amant şi Marele O
Introducere - Puterea plăcerii ... 9

Capitolul 1 - Propriul potenţial erotic ... 15
Capitolul 2- întreţinerea focului interior ... 37
Capitolul 3- Inima, sufletul, erotismul ... 67
Capitolul 4- Orgasmul: o binecuvântare ... 89
Capitolul 5- Calea către orgasm ... 107
Capitolul 6- Orgasmul întregului trup ... 145
Capitolul 7- Orgasmele multiple şi dincolo de ele ... 179
Capitolul 8- Sfaturi pentru a fi mereu sănătoase şi active erotic ... 201
Capitolul 9 - Sănătatea sexuală şi modalităţi de vindecare ... 245

Apendice - Boli curente şi medicamente susceptibile de a diminua plăcerea erotică ... 269
Lista exerciţiilor ... 273
Glosar ... 274

pag. 39-40

   CE ANUME VĂ INHIBĂ DORINŢA?

   Din experinţa mea medicală, ceea ce preocupă cel mai mult femeile este lipsa interesului de a face dragoste. Unele nu au fost niciodată prea atrase de viaţa sexuală, iar altele sunt neliniştite deoarece dorinţa s-a diminuat considerabil. Cel mai adesea, femeile se plâng de un apetit erotic scăzut, conform studiului asupra sănătăţii naţionale şi a vieţii sociale, cea mai serioasă anchetă realizată asupra comportamentului erotic în Statele Unite. Astfel, 43% dintre femei au declarat că au avut probleme sexuale în cursul ultimelor 12 luni. Cea mai întâlnită problemă era lipsa de interes faţă de sexualitate (33%), urmată de incapacitatea de a avea orgasm (24%) şi absenţa plăcerii în timp ce fac dragoste (21%). Un alt studiu realizat în rândul femeilor care îşi consultă medicul ginecolog arată că 87% aveau probleme cu libidoul scăzut şi 83% aveau dificultăţi în atingerea orgasmului.
   De ce dorinţa erotică preocupă atât de mult femeile? Poate datorită faptului că este un fel de barometru pentru starea de bine a femeii. Atunci când sunteţi fericită, odihnită, destinsă, sănătoasă şi există cineva care vă susţine şi vă iubeşte, vă este mult mai uşor să resimţiţi plăcerea. Totuşi, cea mai mare parte dintre noi trăim o viaţă în care trebuie să facem faţă unuia sau mai multor obstacole. Mai mult decât atât, există numeroşi factori fizici care pot influenţa dorinţa, fiind mai puţin important dacă în alte domenii vă simţiţi extraordinar de bine.
   Daca aţi veni la mine la consultaţie, plângându-vă de o lipsă cronică a libidoului sau chiar de inexistenţa acestuia, aş încerca să descopăr factorii fizici susceptibili de scăderea libidoului, în special factorii hormonali. De fapt, petrec o bună parte a timpului meu sfătuind femeile care sunt în preajma menopauzei sau la menopauză şi al căror libido este mediocru. (Dată fiind importanţa acestui subiect pentru atât de multe femei, am realizat un studiu aprofundat al libidoului şi al menopauzei în capitolul 8). Mamele care alăptează se confruntă la rândul lor cu o diminuare a dorinţei erotice din cauza modificării secreţiilor hormonale. Din fericire, la cea mai mare parte a femeilor libidoul revine în momentul în care copilul este înţărcat.
   V-aş mai pune de asemenea întrebări despre eventualele boli cronice şi despre remediile pe care le luaţi (din medicina alopată sau fitoterapie). Numeroase medicamente afectează libidoul, după cum am listat în apendicele de la finalul cărţii, unde am menţionat şi condiţiile fizice care interferează cu pulsiunea erotică. Dacă descoperiţi că aveţi aceste probleme, vă recomand să vă consultaţi medicul în momentul în care începeţi realizarea exerciţiilor prezentate în această carte.
   Cauzele cel mai des întâlnite care alterează dorinţa sunt două: depresia şi anxietatea. Diminuarea pulsiunii erotice este o manifestare obişnuită în cazul depresiei, figurând printre criteriile stabilirii diagnosticului.
   Depresia este relativ uşor de tratat în zilele noastre, atât în cadrul psihoterapiei, cât şi cu remedii (alopate sau ayurvedice). Am văzut femei revenind din mormânt", după cum declarau chiar ele, la mai puţin de o lună de la începerea tratamentului. Adesea, ameliorarea dispoziţiei este însoţită de o creştere a libidoului. Totuşi, antidepresivele chimice pot diminua libidoul şi capacitatea orgasmică; tocmai de aceea, recomandăm tratamentul pe bază de remedii naturale. Dacă depresia este una dintre problemele voastre, urmaţi un tratament adecvat. Sunt şi remedii care nu afectează pulsiunea erotică.
   Din cauza durerilor sau a infecţiilor vaginale cronice, multe femei au probleme în a fi active din punct de vedere erotic. Aceste situaţii sunt atât de des întâlnite şi atât de neînţelese, încât am consacrat capitolul 9 explicării modului de întreţinere a sănătăţii şi a capacităţii de a experimenta plăcerea, cu ajutorul unei abordări holistice.
   După ce am examinat posibilele obstacole fizice şi emoţionale în calea plăcerii, vă voi incita să vă analizaţi viaţa în ansamblul ei. în ce mod munca şi programul vă afectează capacitatea de a resimţi plăcerea? Suferiţi de oboseală cronică? Vă simţiţi stresată în cea mai mare parte a timpului? Relaţia cu iubitul încurajează sau diminuează această dorinţă? Ce gândiţi despre trupul vostru şi în ce măsură acceptaţi să-l împărtăşiţi cu iubitul vostru? Am început să luăm în considerare aceste probleme în chestionarul din capitolul precedent şi vom continua examinarea într-un mod mult mai detaliat.
   Cu toatele am avut, poate, experienţe care ne-au scăzut capacitatea de a simţi plăcerea. Uneori, viaţa este atât de copleşitoare sau atât de monotonă, încât avem impresia că nu vom mai ajunge niciodată să ne bucurăm de dorinţă. Din punctul meu de vedere, barierele fizice şi emoţionale pot fi depăşite, astfel încât toată lumea să fie capabilă să simtă dorinţă şi pasiune. Următoarea secţiune cuprinde o viziune care vă va ajuta să vă reamintiţi de dorinţa inerentă a trupului.

pag. 39-40

   CE ANUME VĂ INHIBĂ DORINŢA?

   Din experinţa mea medicală, ceea ce preocupă cel mai mult femeile este lipsa interesului de a face dragoste. Unele nu au fost niciodată prea atrase de viaţa sexuală, iar altele sunt neliniştite deoarece dorinţa s-a diminuat considerabil. Cel mai adesea, femeile se plâng de un apetit erotic scăzut, conform studiului asupra sănătăţii naţionale şi a vieţii sociale, cea mai serioasă anchetă realizată asupra comportamentului erotic în Statele Unite. Astfel, 43% dintre femei au declarat că au avut probleme sexuale în cursul ultimelor 12 luni. Cea mai întâlnită problemă era lipsa de interes faţă de sexualitate (33%), urmată de incapacitatea de a avea orgasm (24%) şi absenţa plăcerii în timp ce fac dragoste (21%). Un alt studiu realizat în rândul femeilor care îşi consultă medicul ginecolog arată că 87% aveau probleme cu libidoul scăzut şi 83% aveau dificultăţi în atingerea orgasmului.
   De ce dorinţa erotică preocupă atât de mult femeile? Poate datorită faptului că este un fel de barometru pentru starea de bine a femeii. Atunci când sunteţi fericită, odihnită, destinsă, sănătoasă şi există cineva care vă susţine şi vă iubeşte, vă este mult mai uşor să resimţiţi plăcerea. Totuşi, cea mai mare parte dintre noi trăim o viaţă în care trebuie să facem faţă unuia sau mai multor obstacole. Mai mult decât atât, există numeroşi factori fizici care pot influenţa dorinţa, fiind mai puţin important dacă în alte domenii vă simţiţi extraordinar de bine.
   Daca aţi veni la mine la consultaţie, plângându-vă de o lipsă cronică a libidoului sau chiar de inexistenţa acestuia, aş încerca să descopăr factorii fizici susceptibili de scăderea libidoului, în special factorii hormonali. De fapt, petrec o bună parte a timpului meu sfătuind femeile care sunt în preajma menopauzei sau la menopauză şi al căror libido este mediocru. (Dată fiind importanţa acestui subiect pentru atât de multe femei, am realizat un studiu aprofundat al libidoului şi al menopauzei în capitolul 8). Mamele care alăptează se confruntă la rândul lor cu o diminuare a dorinţei erotice din cauza modificării secreţiilor hormonale. Din fericire, la cea mai mare parte a femeilor libidoul revine în momentul în care copilul este înţărcat.
   V-aş mai pune de asemenea întrebări despre eventualele boli cronice şi despre remediile pe care le luaţi (din medicina alopată sau fitoterapie). Numeroase medicamente afectează libidoul, după cum am listat în apendicele de la finalul cărţii, unde am menţionat şi condiţiile fizice care interferează cu pulsiunea erotică. Dacă descoperiţi că aveţi aceste probleme, vă recomand să vă consultaţi medicul în momentul în care începeţi realizarea exerciţiilor prezentate în această carte.
   Cauzele cel mai des întâlnite care alterează dorinţa sunt două: depresia şi anxietatea. Diminuarea pulsiunii erotice este o manifestare obişnuită în cazul depresiei, figurând printre criteriile stabilirii diagnosticului.
   Depresia este relativ uşor de tratat în zilele noastre, atât în cadrul psihoterapiei, cât şi cu remedii (alopate sau ayurvedice). Am văzut femei revenind din mormânt", după cum declarau chiar ele, la mai puţin de o lună de la începerea tratamentului. Adesea, ameliorarea dispoziţiei este însoţită de o creştere a libidoului. Totuşi, antidepresivele chimice pot diminua libidoul şi capacitatea orgasmică; tocmai de aceea, recomandăm tratamentul pe bază de remedii naturale. Dacă depresia este una dintre problemele voastre, urmaţi un tratament adecvat. Sunt şi remedii care nu afectează pulsiunea erotică.
   Din cauza durerilor sau a infecţiilor vaginale cronice, multe femei au probleme în a fi active din punct de vedere erotic. Aceste situaţii sunt atât de des întâlnite şi atât de neînţelese, încât am consacrat capitolul 9 explicării modului de întreţinere a sănătăţii şi a capacităţii de a experimenta plăcerea, cu ajutorul unei abordări holistice.
   După ce am examinat posibilele obstacole fizice şi emoţionale în calea plăcerii, vă voi incita să vă analizaţi viaţa în ansamblul ei. în ce mod munca şi programul vă afectează capacitatea de a resimţi plăcerea? Suferiţi de oboseală cronică? Vă simţiţi stresată în cea mai mare parte a timpului? Relaţia cu iubitul încurajează sau diminuează această dorinţă? Ce gândiţi despre trupul vostru şi în ce măsură acceptaţi să-l împărtăşiţi cu iubitul vostru? Am început să luăm în considerare aceste probleme în chestionarul din capitolul precedent şi vom continua examinarea într-un mod mult mai detaliat.
   Cu toatele am avut, poate, experienţe care ne-au scăzut capacitatea de a simţi plăcerea. Uneori, viaţa este atât de copleşitoare sau atât de monotonă, încât avem impresia că nu vom mai ajunge niciodată să ne bucurăm de dorinţă. Din punctul meu de vedere, barierele fizice şi emoţionale pot fi depăşite, astfel încât toată lumea să fie capabilă să simtă dorinţă şi pasiune. Următoarea secţiune cuprinde o viziune care vă va ajuta să vă reamintiţi de dorinţa inerentă a trupului.

pag. 95-96

   ORGASMUL: SURSĂ DE FERICIRE

   După cum aţi putut constata, după un orgasm trăiţi o profundă stare de fericire, sunteţi într-o formă excelentă. Religia şi părinţii ne-au învăţat pe mulţi dintre noi că ceva care este atât de agreabil poate fi nociv. Ar fi util să vă acordaţi timpul necesar pentru a studia această problemă. Putem spune celor care sunt interesaţi de sănătatea lor, că activitatea erotică arde puţine calorii şi stimulează metabolismul. Interacţiunile erotice regulate întăresc sistemul imunitar, îmbunătăţesc somnul, alină durerile menstruale şi reduc stresul. Cercetările au confirmat faptul că există o legătură între regularitatea actelor erotice şi longevitate. Activitatea erotică ameliorează sănătatea celor vârstnici. Bineînţeles, nu putem explica exact de ce erotismul şi orgasmul ne fac atât de bine. însă, pare a fi din ce în ce mai evident faptul că acestea au o putere extraordinară de stimulare hormonală - ceea ce este bine pentru mulţi dintre noi - şi îmbunătăţesc starea emoţională. Să examinăm mai îndeaproape hormonii care sunt stimulaţi de interacţiunile erotice şi de orgasm.
   Trupul produce o formă naturală de amfetamina (sau excitant") care este numită feniletilamină (PEA). A fost supranumit hormonul îndrăgostiţilor", deoarece este foarte prezent în momentul în care începem să facem curte cuiva, dar atinge nivelul său maxim în momentul orgasmului. Un nivel ridicat al acestui hormon este asociat senzaţiilor de ameţeală şi excitare; un nivel scăzut este asociat depresiei. Psihoza poate fi rezultatul excesului acestui hormon. (Acum veţi putea înţelege de ce nu vreţi să puneţi capăt unei relaţii chinuitoare, dar excitantă. Este o relaţie de tip psihotic!) Un nivel ridicat de PEA este unul din motivele pentru care aspirăm la o idilă precoce. Dar este posibil să avem acest nivel ridicat în mod natural, fie că am început sau nu o relaţie nouă, graţie orgasmului. Orgasmul ajută la întreţinerea flăcării pasiunii, fiind mai puţin important de cât timp durează relaţia pe care o aveţi. Şi, doamnelor, ghiciţi în ce mod ne putem creşte artificial nivelul acestui hormon! Cu ciocolată. Atunci când spuneţi: Simt nevoia să mănânc multă ciocolată deoarece mi-a scăzut nivelul de PEA", este vorba despre un sindrom postromantic. Dar, în cazul în care ţineţi la siluetă, apelaţi la un vibrator (sau la un amant) în locul tabletei de ciocolată.
   Vândut în medicina alternativă ca hormonul împotriva îmbătrânirii", dehidroepiandrosteronul (DHEA) este precursorul tuturor hormonilor sexuali. Acesta atinge nivelul cel mai ridicat la vârsta de 25 de ani, iar apoi scade. Un nivel scăzut al acestui hormon determină maladii cronice, decalcifiere, creştere în greutate, în timp ce un nivel ridicat protejează sistemul imunitar şi face să scadă colesterolul. Deşi eu nu recomand administrarea unui supliment de DHEA deoarece nu se ştie încă dacă este periculos sau nu, DHEA atinge nivelul maxim în timpul orgasmului. Şi nimic nu demonstrează faptul că stimularea naturală a secreţiei de DHEA ar avea efecte negative. Acesta ar putea fi unul din motivele pentru care adulţii activi din punct de vedere erotic trăiesc mult mai mult şi se simt mai în formă.
   Hormonul nostru social este numit bcitocină. Este produs în cantitate mare în perioada sarcinii (întrucât stimulează contracţiile uterului) şi în perioada de alăptare. Contribuie la stabilirea unor legături între mamă şi copil, de unde şi denumirea lui. Stimularea mameloanelor, atât în cazul femeilor, cât şi al bărbaţilor, îi amplifică secreţia. Ocitocina ne permite să ne simţim conectaţi cu ceilalţi, favorizează aprofundarea relaţiilor prin intermediul atingerii şi a comportamentului plin de afecţiune, precum şi relaxarea. Un detaliu interesant, secreţia lui este amplificată atât atunci când suntem mângâiate, cât şi atunci când mângâiem (acest lucru este valabil şi în cazul animalelor de casă), în cazul stimulării zonelor intime şi al interacţiunilor erotice. Ocitocina scade facultatea cognitivă şi memoria, contribuind la crearea unei stări de conştiinţă înceţoşată", stare care este adesea întâlnită la femeile care tocmai au născut. Ocitocina este importantă în acest sens, deoarece stimulează secreţia tuturor celorlalţi hormoni sexuali şi, la fel ca şi hormonii precedenţi, atinge nivelul maxim de secreţie în timpul orgasmului, şi contribuie la acea minunată senzaţie de bine care ne este oferită de mângâieri. Interacţiunile erotice determină secreţia de ocitocina care, la rândul său, invită la alte interacţiuni erotice, acest lucru explicând de ce afectivitatea şi erosul au adesea la bază principiul totul sau nimic". în momentul în care simţim dorinţă sau afectivitate, acest lucru ne incită să resimţim încă şi mai multă dorinţă şi afectivitate. Când suntem la distanţă de iubit pentru perioade mai lungi de timp, simţim mai puţină dorinţă şi afectivitate. în momentul în care contactul fizic este oprit în mod brutal (ca urmare a unei călătorii de afaceri, spre exemplu sau, în cele mai nefericite cazuri, ca urmare a unui deces), vă doriţi să reluaţi acel contact. Aveţi o dorinţă foarte puternică să reîntâlniţi acea persoană şi să o mângâiaţi. Eu recomand adesea pacientelor mele care au pierdut un...

pag. 172-173

   Există femei care au excepţionala şansă de a dispune de o energie aşa de mare, încât au impresia că aceasta debordează, depăşind Orbita Microcosmică. Dacă acesta este cazul vostru, trebuie să ştiţi că există şi alte canale la nivelul trupului pe care le puteţi folosi pentru a distribui energia. Cel mai simplu este să prelungiţi Orbita Microcosmică, folosindu-vă de picioare ca pentru a descrie cifra opt. După ce aţi făcut energia să circule la nivelul Orbitei Microcosmice, faceţi-o să coboare prin spatele picioarelor şi să urce prin faţa lor, pentru a se alătura din nou Orbitei Microcosmice.
   Unele femei învaţă fără niciun fel de dificultate Urcarea Orgasmică, dar pentru cea mai mare parte dintre noi este necesară o anumită practică pentru ca aceasta să ajungă să fie naturală. Curaj! Dacă practicaţi în mod regulat Orbita Microcosmică, Urcarea Orgasmică se va realiza uşor, deoarece canalele energetice vor fi deschise pentru a permite energiei să circule. Dacă aveţi în continuare dificultăţi, consultaţi un specialist. Această carte este scrisă cu scopul de a vă ghida pe calea Amorului Curativ, dar nimic nu poate înlocui un instructor care să vă direcţioneze practica, să vă răspundă la întrebări şi cu care să discutaţi despre problemele pe care le întâmpinaţi.
   în primul rând, găsiţi momentul cel mai potrivit. Dacă nu reuşiţi deloc să aveţi un orgasm sau dacă aveţi unul fără a reuşi să faceţi să circule chi-ul, relaxaţi-vă. A avea un orgasm este o manieră de a celebra propria dorinţă şi de a vă face un cadou. Este important să nu uitaţi că femeile, conform vechilor taoişti, reuşesc aproape spontan să controleze energia în timpul orgasmului. Urmăriţi să împărtăşiţi energia erotică - dinainte sau din timpul orgasmului - cu restul trupului, pentru a-l revitaliza.
   Tehnica se învaţă mai bine cu inima deschisă şi cu simţul umorului. La început este de preferat să practicaţi în momentul în care vă simţiţi inspirate. încă o dată, repet, nu realizaţi aceste tehnici ca pe o nouă corvoadă, ca şi cum o voce v-ar şopti ce trebuie să faceţi în viaţa erotică. Este necesar să vă însuşiţi aceste tehnici. Practicaţi Amorul Curativ ca şi cum v-aţi juca cu energia. Când sunteţi într-o dispoziţie jucăuşă, chi-ul va circula cu uşurinţă.
   Conform experienţei mele, cea mai comună dificultate este blocarea" energiei erotice fierbinţi în zona capului, ceea ce poate cauza migrene, presiune crescută sau agitaţie specifică unui exces de cafeina. După Urcarea Orgasmică ar trebui să vă simţiţi energizată, dar calmă, bine ancorată în realitate, nu zăpăcită". Dacă apar probleme, vă rog să realizaţi exerciţiul Coborârea Energiei, pentru a duce energia la nivel abdominal. Sunetele Curative sunt de asemenea utile pentru ancorarea energiei. Exerciţiul Triplului încălzitor (vezi pag. 85) este de asemenea eficient pentru liniştirea minţii şi pentru un somn profund. Dacă toate acestea nu vă ajută sau dacă energia vă este blocată în altă parte a trupului, este posibil să eliminaţi energia în exces de la nivelul trupului, realizând exerciţiul Cum să Direcţionez Energia în Exces, despre care am discutat la pagina 160. Dacă simţiţi că la nivelul zonei genitale energia erotică este în exces, puteţi să faceţi să fie absorbită de trup, masând în mod delicat zona în cauză, după Urcarea Orgasmică. Folosiţi vârfurile degetelor trasaţi uşor cercuri mici de-a lungul labiilor mari şi al celor mici, pentru a facilita absorbţia energiei.
   în momentul în care începeţi să practicaţi Urcarea Orgasmică, este important să procedaţi lent şi să simţiţi modul în care vă reacţionează trupul. Heather, care practică de un an, mi-a făcut următoarea mărturisire: A fost necesar să realizez tehnicile uşor. în afară de aceasta aveam o problemă, îmi era prea cald. Era important să-mi acord timpul necesar pentru a nota efectele unei şedinţe înainte de a trece la o alta, pentru a cunoaşte transformările care se produseseră în mine." Dacă vă simţiţi revigorată şi împlinită, practica are efectul scontat. Din contră, dacă sunteţi iritabilă, dacă nu reuşiţi să dormiţi, dacă aveţi dureri de cap sau senzaţii neobişnuite la nivelul trupului, provocate de energia chi (dureri, înţepături, senzaţii de arsură), vă sfătuiesc să cereţi ajutor. în general, aceste simptome pot fi rezolvate modificând modul în care realizăm sau făcând pauză pentru un anumit interval de timp. Amintiţi-vă faptul că trupul se poate reechilibra singur, dacă îi oferiţi ocazia. Din nefericire, cea mai mare parte a medicilor occidentali sunt incapabili să vă ajute când se manifestă aceste simptome. Din contră, un practicant al medicinii chineze tradiţionale (acupunctura, fitoterapie sau un energetician) vă poate fi de ajutor, deoarece el ştie cum circulă chi-ul în trupul uman.

pag. 248-249

   ...infecţia instalată, poate fi dificil de tratat prin mijloace naturale. Un tratament cu antibiotice timp de 3 zile ar fi suficient în general pentru o simplă infecţie a vezicii urinare, dar consultaţi-vă medicul dacă vedeţi că simptomele continuă. Dacă nu este tratată, o infecţie a vezicii urinare poate urca de-a lungul tractului urinar şi poate cauza infecţia rinichilor (numită pielonefrită), care se manifestă prin simptome de infecţie urinară însoţite de febră, dureri de spate şi simptome de gripă. O infecţie la nivelul rinichilor, după cum vă poate mărturisi orice femeie care a avut una, este o infecţie gravă care necesită un tratament de lungă durată cu antibiotice puternice. Dacă nu este tratată, poate duce la infecţie a sângelui (septicemie), posibil mortală. în general, pot fi tratate la domiciliu infecţiile la nivelul rinichilor, dar unele cazuri grave necesită spitalizare. Dacă aveţi vreo îndoială, cereţi sfatul medicului. Infecţiile urinare pot fi confundate cu alte maladii. Analizele complete de laborator sunt prin urmare indispensabile.
   în cazul în care continuaţi să aveţi infecţie urinară chiar dacă beţi mari cantităţi de apă şi urinaţi după ce faceţi dragoste, beţi în fiecare zi 250 ml de suc de merişor şi luaţi trei comprimate de concentrat din acesta. Dacă folosiţi o diafragmă, o cupă cervicală sau un spermicid, încercaţi un alt mijloc de contracepţie, deoarece acestea pot creşte infecţiile urinare. Nu folosiţi prezervative acoperite cu spermicid. Evitaţi stimularea regulată a punctului G, deoarece poate cauza inflamarea sau iritarea uretrei. Acupunctura poate trata infecţiile urinare recidivante. Unii practicanţi holistici consideră că preparatele pe bază de acidophylus administrate pe cale orală pot înlocui bacteriile utile, în mod normal prezente la nivelul colonului, vaginului şi vulvei, ce sunt perturbate din cauza antibioticelor, spermicidelor şi anumitor lubrifianţi.
   Proliferarea bacteriilor utile diminuează nivelul bacteriilor patogene care infectează căile urinare. în taoism se consideră că rinichii sunt în legătură cu vezica şi cu toate organele genitale. Prin urmare, realizaţi exerciţiul Zâmbetului Interior şi Sunetele Curative, pentru a aduce energia chi la nivelul rinichilor.
   în fine, dacă totuşi continuaţi să aveţi infecţii urinare, un comprimat de antibiotic cu spectru de acţiune restrâns luat chiar înainte să faceţi dragoste, poate împiedica dezvoltarea altor infecţii. Un antibiotic cu spectru restrâns, specific pentru bacteriile infecţioase în chestiune are mai puţine şanse să elimine toate bacteriile utile. în mod normal, o femeie ar avea nevoie să continue să ia un comprimat înainte să facă dragoste, timp de şase luni. Iritarea cronică a căilor urinare datorată infecţiilor repetate, ar putea astfel să se liniştească. Am văzut femei cărora le-a fost necesar să ia ani de zile antibiotice cu caracter preventiv, dar aceste cazuri sunt rare. Dacă luaţi în mod regulat antibiotice, ar fi înţelept să luaţi de asemenea un probiotic, care înlocuieşte bacteriile distruse de către antibiotic, pentru a evita alte infecţii, precum micozele. Voi discuta în detaliu despre probiotice în secţiunea următoare.

   MICOZELE VAGINALE

   Vaginul este un loc cald şi umed, mediu prietenos pentru organisme. Când totul este cum trebuie, vaginul acumulează un anumit număr de bacterii utile, mai ales lactobacili, care rivalizează cu microbii şi alte bacterii patogene şi le diminuează proliferarea. Lactobacilii secretă substanţe care împiedică alte bacterii să se dezvolte şi menţine aciditatea normală a vaginului. O micoză se produce în momentul în care acest echilibru este perturbat şi când microbii proliferează. Aceştia produc substanţe iritante ce sunt la originea celor mai multe simptome ale micozelor: dureri, arsuri şi mâncărime la nivelul vulvei. în general, femeile au simptome asociate candidozelor, dar nu întotdeauna (vezi Semnele şi Simptomele Apariţiei Micozelor Vaginale). Spre deosebire de infecţiile urinare, micozele vaginale care nu sunt tratate au puţine şanse să fie periculoase pentru sănătate. Totuşi, pot reprezenta o jenă şi un prejudiciu pentru viaţa erotică. Durerea şi mâncărimea pot fi destul de intense.

 • cartea a apărut în noiembrie 2013 la editura Venusiana
 • traducător: Crina Atomulesă
 • Titlu original: The Multi-Orgasmic Woman
 • cartea cuprinde 304 pagini în format 14.5x15.5cm şi o greutate de 0.285 kg
 • ISBN: 978-973-88634-6-0
 • cartea a fost vizualizată de 5473 ori începând cu data de 06.05.2011
Nu sunt păreri

Puteţi adăuga păreri doar dacă sunteţi autentificat.
 • Poşta Română
  10.00 lei
  Livrare prin Poşta Română, plata ramburs
  Termen de livrare: 2-4 zile lucrătoare
  - Gratuit pentru comenzi cu valoare a produselor mai mare de 150.00 lei

 • Livrare prin curier rapid în Bucureşti şi zone limitrofe (Bookurier)
  10.00 lei
  Bucureşti, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroeşti, Dudu, Măgurele, Mogoşoaia, Otopeni, Pantelimon, Popeşti Leordeni, Pipera, Roşu, Voluntari.
  Termen de livrare: 24-48 ore (în funcţie de ora la care s-a lansat comanda)
  - Gratuit pentru comenzi cu valoare a produselor mai mare de 150.00 lei

 • Livrare prin curier rapid în alte localităţi decât Bucureşti
  14.00 lei
  livrare prin curier rapid în orice localitate, confirmarea livrării se va face telefonic
  Termen de livrare: 24-48 ore (în funcţie de ora la care s-a lansat comanda)
  - Gratuit pentru comenzi cu valoare a produselor mai mare de 200.00 lei

Nu sunt definite linkuri pentru această carte
carţi de acelaşi autor cu "Femeia multiorgasmică"
carţi din acelaşi domeniu cu "Femeia multiorgasmică"
(taoism > arta iubirii)
contact | termeni şi condiţii | © EuSunt.ro | ultima actualizare miercuri, 20 septembrie 2017
Cărţi vizualizate recent
toolbar
toolbar