Libraria Eu Sunt - libraria sufletului
intrare cont | creare cont | asistenţă
» EuSunt » Purifică-ţi neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă şi delicioasă joi, 23 februarie 2017 
căutare avansată
  căutare   OK
 
domenii
arte divinatorii astrologie budism creştinism dicţionare filosofie hinduism islamism iudaism literatură maeştri spirituali mitologie ocultism orientări spirituale paranormal psihologie taoism terapii yoga
 
 
index alfabetic
noutăţi în curând autori edituri titluri
 
 
newsletter

abonare
 
 
informaţii utile
asistenţă cum comand despre livrare cum plătesc despre EuSunt anunţuri
 
 
link-uri
link-uri parteneri
 

Purifică-ţi neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă şi delicioasă


de Florian Adel Gheorghiţă
Recomanda unui prieten Recomanda unui prieten
Purifică-ţi neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă şi delicioasă Imaginea mare preţ Eu Sunt: 23,00 lei

preţ listă: 25,00 lei

reducere:
2,00 lei (8,00%)

  buc.
alte modalităţi de comandă:

1. prin e-mail la comenzi@eusunt.ro

2. prin messenger la libraria_eusunt

3. telefonic la:
orange 0754.025.588
vodafone 0722.298.137
romtelecom 021.665.69.86

Detalii despre cartea Purifică-ţi neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă şi delicioasă

Echilibrul dintre om şi natură este astăzi foarte mult perturbat. Sunt deja evidente toate daunele provocate mediului de un progres tehnologic dominat de setea de profit şi lipsit de judecată: mările şi oceanele poluate, pădurile distruse, găurile în stratul de ozon, ploile acide etc. Cercetările ştiinţifice au demonstrat legătura strânsă dintre alimentaţia actuală (cu multe preparate chimizate şi artificiale) şi bolile specifice acestei epoci: cancer, infarct, arterioscleroză, diabet, obezitate etc. Atât agricultura modernă cât şi industria alimentară sunt responsabile de generarea şi menţinerea acestei stări de fapt.
Numai cei înţelepţi reuşesc astăzi să se sustragă curentului seducător şi nefast al hrănirii la întâmplare, dezordonate, total nesănătoase, cu o hrană gata preparată sau semi-preparată, din supermarket sau de la fast-food, în majoritatea cazurilor burduşită cu aditivii cei otrăvitori, concepuţi pentru înrobirea cumpărătorului, şi nu pentru fericirea lui.
INTRODUCERE ... 9
Un regim simplu ... 10
Câteva sfaturi esenţiale ... 10
Ajutaţi-vă prin obiceiurile cotidiene ... 11
Când să începem un program de detoxifiere? ... 13

CAPITOLUL 1
VINDECAREA PRIN HRANĂ
... 15
Produse alimentare profund dăunătoare sănătăţii ... 15
1. Carnea ... 15
Efectele benefice ale alimentaţiei lacto-vegetariene ... 17
Care sunt pericolele consumului de carne ... 19
Otrăvirea ... 20
Cancerul ... 20
De ce persoanele care consumă carne sunt mai vulnerabile la cancer ... 20
Bolile cardiace ... 22
Putrefacţia ... 22
Care este relaţia între spiritualitate, morală şi consumul de carne ... 23
Raportul între energia fizică şi hrana vegetariană ... 25
2. Zahărul ... 25
3. Oţetul alimentar din lemn ... 30
Înlocuitori naturali ai oţetului din lemn care au totodată valoare terapeutică ... 31
4. Cafeaua naturală şi efectele sale nocive ... 33
Obiceiuri alimentare greşite ... 35
1. Excesul caloric ... 35
2. Aport redus de fibre alimentare ... 38
3. Excesul de proteine şi de grăsimi animale, de zahăr şi de sare ... 42
4. Prezenţa mâncărurilor artificiale, a aditivilor alimentari şi a reziduurilor de cultură ... 47
Ce este un aliment natural ... 53

CAPITOLUL 2
COMBINAŢII ALIMENTARE
... 59
Asocieri alimentare ... 60
O schemă orientativă ... 67
Ghid pentru o alimentaţie corectă ... 70
Profiluri alimentare ... 71

CAPITOLUL 3
FRUCTELE ŞI LEGUMELE
... 73
Generalităţi ... 73
Compoziţia fructelor şi legumelor ... 78
Sucurile de fructe şi legume ... 83
Sucuri de legume ... 85
Sucuri de fructe ... 90
Fructe ... 92
Legume şi verdeţuri ... 99
Plante aromatice ... 111

CAPITOLUL 4
CEREALELE
... 117
Generalităţi ... 117
Descrierea principalelor cereale ... 119
Noţiuni generale despre seminţele germinate ... 127
Puţină istorie ... 128
Proprietăţile nutriţionale ale seminţelor germinate ... 129
Obţinerea grâului germinat în condiţii casnice ... 130
Cauzele care conduc la negerminarea seminţelor ... 132
Proprietăţile nutriţionale ale grâului germinat ... 133
Grâul germinat şi viaţa sexuală ... 133
Rolul grâului germinat în procesul de reîntinerire ... 134
Poate să ajute grâul germinat la combaterea cancerului? ... 135
Vitamina E ... 136
Regimul OSHAWA ... 136
Reţete pentru regimul OSHAWA ... 137

CAPITOLUL 5
PROTEINE ŞI GRĂSIMI
... 139
Grăsimile ... 139
Untul ... 142
Uleiurile vegetale naturale ... 142
Uleiul de măsline ... 143
Uleiul din seminţe ... 145
Cura eficienta cu ulei de floarea-soarelui ... 148
Margarina ... 149
Alimentele proteice ... 150
Oul ... 152
Laptele ... 156
Utilizarea laptelui şi a derivatelor sale ... 158
Iaurtul ... 162
Brânzeturile ... 166
Zerul ... 167
Urda ... 168
Brânza topită ... 168
Brânza de vaci ... 169
Îngheţata ... 169
Smântâna ... 169
Untul ... 169
Fructele oleaginoase ... 170
Legumele boabe ... 172
Ciupercile ... 173

CAPITOLUL 6
ALIMENTELE REVITALIZANTE
... 175
Algele ... 176
Drojdia de bere ... 176
Mierea ... 177
Polenul ... 181
Lăptişorul de matcă ... 183
Propolisul ... 185
Ginseng sau planta-om ... 189
Cura cu oţet de mere ... 192
Cura cu aloe ... 193
Cura cu muguri de plop negru ... 193
Alimentele fermentate ... 195
Alimentele speciale ... 196
Bitterul suedez ... 198
Puterile curative ale bitterului suedez ... 205
Formula completă a bitterului suedez ... 210

REŢETE DELICIOASE,PE BAZĂ DE LEGUME ŞI FRUCTE PROASPETE ... 211
Salate ... 213
Supe ... 221
Legume ... 229
Deserturi ... 243
Băuturi ... 251

INDEX DE SIMPTOME ŞI BOLI ÎMPREUNĂ CU ALIMENTELE INDICATE ÎN ELIMINAREA LOR ... 259

pag. 36-37

   Care ar fi posibilele cauze ale acestui adevărat flagel sanitar (dar şi economic, dacă ne gândim că zilnic în Europa, cu surplusul caloric consumat am putea hrăni gratis zeci de milioane de persoane)?
   În acest sens cercetările pun în valoare, în mod just, factori de ordin psihologic precum stări de anxietate şi de insatisfacţie, carenţe afective, nesiguranţă, toate condiţii foarte obişnuite şi răspândite în societatea noastră, pentru compensarea cărora apare tendinţa de a mânca în exces, mai ales dulciuri (nu au devenit oare cofetăriile nişte magazine "de urgenţă" ale oraşelor noastre?). Pe de altă parte acest mecanism, aplicat deseori şi vârstei adulte, a fost preluat şi indus de la o vârstă fragedă: de câte ori părinţii nu oferă copilului care plânge o bomboană, un biscuit, o bucată de pâine sau suzeta pentru a-l împăca?
   În realitate, în acel moment, copilul exprimă o privaţiune, o suferinţă, a căror origine poate să fie foarte diversă: frigul, căldura, nevoia de mângâiere sau iritarea provocată de fecale, nevoia de odihnă sau, dimpotrivă, dorinţa de joacă.
   Dacă adultul nu este atent şi nu caută să înţeleagă, răspunzând în schimb mereu în acelaşi fel (o modalitate putem spune "alimentară"), copilul va învăţa că stressul se poate elimina simplu şi eficient mâncând (în mod evident, mai ales dulciuri).
   Aceste observaţii nu epuizează gama vastă a motivelor obezităţii, dintre care alte două merită o oarecare consideraţie.
   În primul rând, mâncăm prea mult pentru că mâncăm prea repede şi, în al doilea rând, mâncăm prea mult pentru că ne hrănim cu alimente foarte sărace din punct de vedere calitativ. Este evident că mâncatul lent, mestecând bine, permite mecanismului saţietăţii să regleze şi să limiteze introducerea hranei în organismul nostru. De fapt, starea de saţietate depinde de stimuli complecşi şi diferiţi de ordin mecanic (pornind de la stomac şi de la gură), de ordin chimic (precum nivelul glucozei în sânge) şi de ordin termic (ce depind de atingerea temperaturii ideale a corpului) care se completează reciproc în creier dând acea stare de bine pe care o simţim la un moment dat în timpul mesei: continuând să mâncăm, introducerea hranei devine din acel moment motivul unei stări de rău până ce se ajunge la, dacă este cazul, starea de greaţă şi vomă.
   Este clar că un mecanism realizat în acest mod are nevoie de timp (câteva minute) pentru a fi activat: este vorba exact de acest interval de timp pentru a face diferenţa, dacă ne gândim că în cinci minute, mestecând bine, se pot ingera alimente ce reprezintă echivalentul a aproximativ 100 de calorii, în timp ce mâncând în grabă se poate ingera hrană ce reprezintă echivalentul a chiar 300-400 de calorii. În condiţiile în care această situaţie se repetă de două ori pe zi, timp de 365 de zile pe an, nici chiar cel mai eficient mecanism de autoreglare metabolică nu mai reuşeşte să menţină greutatea corporală în limitele juste şi astfel începe tristul drum ce duce către supraponderabilitate şi apoi la obezitate.
   A doua motivaţie prezentată mai devreme (mâncăm prea mult deoarece hrana noastră este săracă din punct de vedere calitativ) nu este de obicei amintită în numeroasele studii referitoare la obezitate şi complicaţiile sale dar este probabil, în zilele noastre, una dintre cele mai importante. Exigenţele fiziologice ale organismului, în ceea ce priveşte aspectul nutritiv, nu sunt satisfăcute doar de glucide, grăsimi şi proteine, adică de acele substanţe care dau calorii, ci şi de aportul adecvat al altor factori vitali (adică strâns legaţi de posibilitatea ca organismul să rămână viu şi sănătos) prezenţi în hrană. Aceşti factori sunt constituiţi din vitamine, minerale prezente în cantitate redusă (oligoelemente), biostimuline, aminoacizi esenţiali, acizi graşi esenţiali, flora bacteriană specifică alimentelor.
   Tipul de agricultură şi de creştere a animalelor răspândite în zilele noastre, cu aportul masiv de produse chimice, au ca rezultat alimente deja sărace la originea lor în elementele prezentate mai înainte.
   Mai apoi, aceleaşi alimente, înainte de a ajunge pe masa noastră, sunt tot mai des supuse unor tratamente tehnologice de transformare, rafinare şi conservare care le sărăcesc tot mai mult din acest punct de vedere.
   De aici apare şi necesitatea, la cei ce se hrănesc preponderent cu alimente "tehnologice", de a mări cantitatea acestor alimente pentru a...

pag. 36-37

   Care ar fi posibilele cauze ale acestui adevărat flagel sanitar (dar şi economic, dacă ne gândim că zilnic în Europa, cu surplusul caloric consumat am putea hrăni gratis zeci de milioane de persoane)?
   În acest sens cercetările pun în valoare, în mod just, factori de ordin psihologic precum stări de anxietate şi de insatisfacţie, carenţe afective, nesiguranţă, toate condiţii foarte obişnuite şi răspândite în societatea noastră, pentru compensarea cărora apare tendinţa de a mânca în exces, mai ales dulciuri (nu au devenit oare cofetăriile nişte magazine "de urgenţă" ale oraşelor noastre?). Pe de altă parte acest mecanism, aplicat deseori şi vârstei adulte, a fost preluat şi indus de la o vârstă fragedă: de câte ori părinţii nu oferă copilului care plânge o bomboană, un biscuit, o bucată de pâine sau suzeta pentru a-l împăca?
   În realitate, în acel moment, copilul exprimă o privaţiune, o suferinţă, a căror origine poate să fie foarte diversă: frigul, căldura, nevoia de mângâiere sau iritarea provocată de fecale, nevoia de odihnă sau, dimpotrivă, dorinţa de joacă.
   Dacă adultul nu este atent şi nu caută să înţeleagă, răspunzând în schimb mereu în acelaşi fel (o modalitate putem spune "alimentară"), copilul va învăţa că stressul se poate elimina simplu şi eficient mâncând (în mod evident, mai ales dulciuri).
   Aceste observaţii nu epuizează gama vastă a motivelor obezităţii, dintre care alte două merită o oarecare consideraţie.
   În primul rând, mâncăm prea mult pentru că mâncăm prea repede şi, în al doilea rând, mâncăm prea mult pentru că ne hrănim cu alimente foarte sărace din punct de vedere calitativ. Este evident că mâncatul lent, mestecând bine, permite mecanismului saţietăţii să regleze şi să limiteze introducerea hranei în organismul nostru. De fapt, starea de saţietate depinde de stimuli complecşi şi diferiţi de ordin mecanic (pornind de la stomac şi de la gură), de ordin chimic (precum nivelul glucozei în sânge) şi de ordin termic (ce depind de atingerea temperaturii ideale a corpului) care se completează reciproc în creier dând acea stare de bine pe care o simţim la un moment dat în timpul mesei: continuând să mâncăm, introducerea hranei devine din acel moment motivul unei stări de rău până ce se ajunge la, dacă este cazul, starea de greaţă şi vomă.
   Este clar că un mecanism realizat în acest mod are nevoie de timp (câteva minute) pentru a fi activat: este vorba exact de acest interval de timp pentru a face diferenţa, dacă ne gândim că în cinci minute, mestecând bine, se pot ingera alimente ce reprezintă echivalentul a aproximativ 100 de calorii, în timp ce mâncând în grabă se poate ingera hrană ce reprezintă echivalentul a chiar 300-400 de calorii. În condiţiile în care această situaţie se repetă de două ori pe zi, timp de 365 de zile pe an, nici chiar cel mai eficient mecanism de autoreglare metabolică nu mai reuşeşte să menţină greutatea corporală în limitele juste şi astfel începe tristul drum ce duce către supraponderabilitate şi apoi la obezitate.
   A doua motivaţie prezentată mai devreme (mâncăm prea mult deoarece hrana noastră este săracă din punct de vedere calitativ) nu este de obicei amintită în numeroasele studii referitoare la obezitate şi complicaţiile sale dar este probabil, în zilele noastre, una dintre cele mai importante. Exigenţele fiziologice ale organismului, în ceea ce priveşte aspectul nutritiv, nu sunt satisfăcute doar de glucide, grăsimi şi proteine, adică de acele substanţe care dau calorii, ci şi de aportul adecvat al altor factori vitali (adică strâns legaţi de posibilitatea ca organismul să rămână viu şi sănătos) prezenţi în hrană. Aceşti factori sunt constituiţi din vitamine, minerale prezente în cantitate redusă (oligoelemente), biostimuline, aminoacizi esenţiali, acizi graşi esenţiali, flora bacteriană specifică alimentelor.
   Tipul de agricultură şi de creştere a animalelor răspândite în zilele noastre, cu aportul masiv de produse chimice, au ca rezultat alimente deja sărace la originea lor în elementele prezentate mai înainte.
   Mai apoi, aceleaşi alimente, înainte de a ajunge pe masa noastră, sunt tot mai des supuse unor tratamente tehnologice de transformare, rafinare şi conservare care le sărăcesc tot mai mult din acest punct de vedere.
   De aici apare şi necesitatea, la cei ce se hrănesc preponderent cu alimente "tehnologice", de a mări cantitatea acestor alimente pentru a...

pag. 136-137

   Vitamina E

   Vitamina E este cunoscută în chimie şi sub numele de "tocoferoli", deoarece există mai multe substanţe ce au aceeaşi activitate vitaminică. Termenul de tocoferoli apare şi pe etichetele unor produşi alimentari, cum ar fi cerealele pentru micul dejun, când vitamina E a fost adăugată. Ce rol are?
   Vitamina E exercită o acţiune antioxidantă: ea împiedică radicalii liberi, produşi toxici ai oxidării celulare, să-şi exercite rolul distructiv. Ea se alătură în acest fel altor antioxidanţi, cum sunt vitaminele A şi C, carotenele şi seleniul.
   Ea protejează membrana celulelor nervoase, celulelor peretelui arterial, celulelor pielii etc. Care sunt nevoile?
Pentru copii, 4-10 mg, iar pentru adolescenţi şi adulţi, 18 mg. Unde se găseşte?
   Nu există carenţă de vitamina E, deoarece sunt multe alimente care o conţin. Uleiurile sunt cele mai bogate, dar ea se mai găseşte în gălbenuşul de ou, cereale, legume (soia este cea mai bogată), nuci, alune, arahide, migdale etc.
   Proprietăţi terapeutice: datorită efectului antioxidant, vitamina E poate juca un rol particular în prevenirea bolilor cardiovasculare, a cancerului, a cataractei, a maladiei Parkinson, dar ea are şi un rol întineritor. De asemenea, măreşte fecunditatea şi are un efect tonic asupra funcţiei sexuale. În urma unor studii, s-a ajuns la concluzia că vitamina E este un factor de prevenire a maladiei Alzheimer (degenerescenta progresivă a neuronilor), ce apare la bătrâneţe.

   REGIMUL OSHAWA

   Regimul numărul şapte este cel mai sever, dar totodată şi cel mai eficient dintre regimurile indicate de dr. George Oshawa, având însă o eficacitate maximă în toate bolile produse de excesul energiei yin şi permiţând totodată o echilibrare rapidă a fiinţei din punct de vedere energetic (yin - yang).
   Regimul prevede ca pe o durată de zece zile să se consume exclusiv cereale: grâu, orez, mei şi hrişcă, în orice combinaţie sau proporţie dorim, fierte sau coapte. Acest regim poate fi repetat de mai multe ori (în grupe de câte 10 zile) cu o pauză de una până la cinci zile între două astfel de grupe, timp în care se pot consuma şi alte alimente, de preferinţă tot yang, până când se obţine efectul dorit.
   Acţiunea lui este extrem de purificatoare; traseele subtile energetice din corpul uman (nadis) sunt curăţate de multe impurităţi şi de depunerile subtile de kapha dosha (flegmă), ceea ce îngreuna circulaţia energiei în corp. Această purificare generală are drept efect imediat o limpezire şi claritate considerabilă a minţii; digestia devine mai bună, secreţiile hormonale sunt reglate, iar tenul devine curat şi luminos. Ochii sunt strălucitori şi fiinţa simte o inexplicabilă forţă şi poftă de viaţă, străine ei până atunci.
   Este posibil ca la un astfel de prim regim să apară, la unii, reacţii fiziologice mai violente sau neplăcute, datorate în special unei purificări intensive şi a unei dezintoxicări masive a corpului.
   Continuând însă cu tenacitate, aceste aspecte neplăcute vor dispărea destul de repede, ele cedând locul unei cu totul alte condiţii trupeşti şi chiar unui metabolism diferit, mult îmbunătăţit. Chiar şi cei sănătoşi ar trebui să recurgă la cel puţin două astfel de regimuri OSHAWA (de câte 10 zile) pe an, pentru o reîmprospătare şi o purificare generală a organismului.
   Atragem atenţia încă o dată că în acest regim nu trebuie să se consume decât: grâu, orez, mei şi hrişcă (fierte în apă sau coapte, cu puţină sare) şi absolut nimic altceva. Ca lichid, trebuie să se consume doar apă şi numai în cazuri excepţionale ceai de busuioc sau ceai negru.

   Reţete pentru regimul OSHAWA

   În acest sens, oferim în continuare câteva sugestii de reţete:

   1. Grâu copt
   Se spală foarte bine grâul şi se pune în tigaie cu sare şi apă, atât cât să-l acopere. Se lasă la foc tare până se evaporă apa, după care se amestecă continuu, este foarte important ca focul să fie puternic,...

pag. 190-191

   Modalitatea de utilizare cea mai eficientă a ginsengului este pulberea din rădăcină (care se ţine sub limbă timp de 10-15 minute şi apoi se înghite cu puţină miere). Se mai poate folosi sub formă de tincturi de uz intern şi extern şi chiar vin tonic.
   S-a crezut că ginseng a pătruns în Europa odată cu întoarcerea veneţianului Marco Polo din lunga sa călătorie (1274), dar acesta a descris de fapt aşa-zisele spaghete chinezeşti, probabil fibrele de bambus ori altceva comestibil; căci adevăratul ginseng a fost adus de nişte negustori olandezi în 1610. Câteva decenii mai tîrziu (1697), strania rădăcină alcătuia obiectul unei dezbateri în cadrul Academiei de Ştiinţe a Franţei.
   În China se ştiau diferite lucruri care, dacă nu erau aplicate riguros, miraculoasa rădăcină nu ar fi dat rezultate. Afară de faptul că planta nu poate fi cultivată (sau nu creşte) de două ori în acelaşi loc, întrucât secătuieşte la maximum terenul - lucru extrem de semnificativ - ea nu poate fi culeasă, potrivit tradiţiei, decât în al şaselea an.
   Iar dacă până acum aproximativ două decenii, europenii ridicau din umeri în faţa faimei ginsengului, sau surâdeau ca la auzul unei povestiri ştiintifico-fantastice, chiar după primele rezultate ale analizelor de laborator şi după numai câteva experienţe controlate de medici şi biologi, aceiaşi europeni s-au simţit deodată plini de râvna de a vindeca totul prin ginseng.
   Analizele de laborator au arătat că rădăcina de ginseng conţine fosfor, sulf, potasiu, calciu, magneziu, sodiu, fier, aluminiu, siliciu, bariu, stronţiu, mangan, titan şi alte elemente rare, în primul rând un ulei esenţial, panasenul, acizi graşi, răşini, enzime, iar în plus are mai toate elementele oligogene necesare organismului omenesc şi, de asemenea, în cantitate surprinzătoare, vitaminele A, B, C, D şi E.
   Experienţele, modeste la început (şoareci, cărora administrându-li-se extract de ginseng, înotau în apă cu 34% mai mult decât alţii, netrataţi), au ajuns din ce în ce mai complexe (pe radio telegrafişti, cărora gerontologul sovietic M. A. Medvedevle administra GINSENG, ca să constate creşterea cu 28% a capacităţii de memorare a grupurilor de cifre).
   În urma cercetărilor efectuate de profesorul Shoji Shibata (Tokio), de dr. A. D. Turova (Vladivostok), de prof. J. Savel (Paris), s-a ajuns la concluzia, încă incompletă, asupra unei serii spectaculoase de rezultate pozitive ale tratamentelor cu ginseng. Astfel, nefiind în mod cert un excitant (de soiul cafelei de pildă), ginsengul nu produce insomnii, nici modificări emotive. El ameliorează tonusul vital, reîmprospătează capacitatea de muncă sporind simţitor randamentul, alungă oboseala, înlesneşte adaptarea la vizibilitatea nocturnă, scurtează timpul de formare a reflexelor condiţionate. Este afrodiziac, stimulent general şi persistent, fortifiant; creşte pofta de mâncare, deci este aperitiv. Ca unguent, are efecte antiinflamatorii rapide, iar folosit ca tratament intern combate spectaculos aproape toate genurile de otrăviri şi intoxicaţii.
   Pe de altă parte, privitor la afecţiunile atât de la modă produse de stres, ginsengul previne sau vindecă bolile degenerative. Asupra tensiunii arteriale are efecte neaşteptate, în sensul că scade hipertensiunea, dar totodată îi ajută şi pe hipotensivi să revină la normal. Este indicat şi în cazuri de anemie, astenie, surmenaj, nevroză astenică, stări depresive, reumatism, sterilitate, tuberculoză pulmonară, febră, colită.
   Mai combate cu succes hiperglicemia, coborând cantitatea de glucoza (popular "zahăr") din sânge. Oferă excelente rezultate în tratamentul bolilor nervoase şi psihice. Reduce inhibiţia cortexului cerebral.
   Poate însă mai importantă ca oriunde, prezenţa ginsengului se consideră a fi în gerontologie, în tratamentul senescenţei premature. De asemenea se pare că asigură longevitatea.
   Trebuie să mai adăugăm şi combaterea efectelor nefaste ale alcoolului.
   Mai multe întreprinderi farmaceutice din lume (printre altele, Laboratoarele franceze Valda) au început să prepare diferite forme farmaceutice de ginseng.
   Cercetătorii susţin însă că această plantă-om, ale cărei flori albe şi...

  • cartea a apărut în septembrie 2015 la editura Ganesha Publishing House
  • cartea cuprinde 264 pagini în format 14.5x21cm şi o greutate de 0.300 kg
  • ISBN: 978-606-93574-9-1
  • cartea a fost vizualizată de 847 ori începând cu data de 06.05.2011
Nu sunt păreri

Puteţi adăuga păreri doar dacă sunteţi autentificat.
  • Poşta Română
    10.00 lei
    Livrare prin Poşta Română, plata ramburs
    Termen de livrare: 2-4 zile lucrătoare
    - Gratuit pentru comenzi cu valoare a produselor mai mare de 150.00 lei

  • Livrare prin curier rapid în Bucureşti şi zone limitrofe (Bookurier)
    10.00 lei
    Bucureşti, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroeşti, Dudu, Măgurele, Mogoşoaia, Otopeni, Pantelimon, Popeşti Leordeni, Pipera, Roşu, Voluntari.
    Termen de livrare: 24-48 ore (în funcţie de ora la care s-a lansat comanda)
    - Gratuit pentru comenzi cu valoare a produselor mai mare de 150.00 lei

  • Livrare prin curier rapid în alte localităţi decât Bucureşti
    14.00 lei
    livrare prin curier rapid în orice localitate, confirmarea livrării se va face telefonic
    Termen de livrare: 24-48 ore (în funcţie de ora la care s-a lansat comanda)
    - Gratuit pentru comenzi cu valoare a produselor mai mare de 200.00 lei

Nu sunt definite linkuri pentru această carte
carţi din acelaşi domeniu cu "Purifică-ţi neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă şi delicioasă"
(terapii > dietoterapie)
contact | termeni şi condiţii | © EuSunt.ro | ultima actualizare marţi, 21 februarie 2017
Cărţi vizualizate recent
toolbar
toolbar