Antioxidanţii, reţetă pentru viaţă

   Ce-ar fi dacă la originea tuturor bolilor şi dezechilibrelor din organism s-ar afla o singură cauză? La fel cum în fizica particulelor se vorbeşte despre supercorzi, astfel încât întregul univers ar fi alcătuit din nişte corzi minuscule care vibrează, şi în medicină cercetările recente par să indice că punctul de plecare al oricărei afecţiuni îl constituie nişte compuşi minusculi — radicalii liberi.
   Un nivel crescut de radicali liberi poate conduce la diferite boli, de la probleme cardiovasculare la diabet şi de la depresii la alergii. în faţa acestei ameninţări, cea mai bună apărare a organismului o reprezintă antioxidanţii, o categorie aparte de substanţe care luptă împreună, alcătuind un soi de reţea de protecţie, pentru a contracara efectele negative produse de radicalii liberi, în scopul de a reduce stresul oxidativ.
   Volumul de faţă reprezintă deopotrivă un compendiu şi un instrument practic, lesne de folosit Veţi afla cu uşurinţă amănunte despre felul în care acţionează anumiţi antioxidant], dozele zilnice recomandate şi cele mai bune modalităţi de a asimila cantităţile necesare, fie din alimentaţie, fie prin administrarea de suplimente. Autorul descrie pe larg şi posibilele interacţiuni, întregind tabloul de ansamblu printr-o amplă prezentare a celor mai eficiente combinaţii de antioxidant!, pentru a contracara diferitele probleme de sănătate.
   Un program de exerciţii fizice constante şi moderate ca intensitate dublat de o detoxificre periodică sunt propunerile care vin să completeze sugestiile alimentare, pentru a asigura un stil de viaţă sănătos şi pentru a scădea cât mai mult cu putinţă riscurile la care corpul este supus.
   Învăţaţi să combateţi stresul, să vă păstraţi un tonus fizic şi mental de invidiat, urmând pas cu pas această reţetă simplă cu antioxidanţi, fără contraindicaţii sau efecte adverse, dar cu efect garantat!

data apariției:
Noiembrie 2013
editura:
colecția:
traducător:
Ana-Maria Oglindă
ISBN:
973-
număr pagini:
328
format:
15.5x24
greutate:
0.365 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu