caută
colecții
colecții

Astrologia pe înţelesul şi în folosul tuturor

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Astrologia pe înţelesul şi în folosul tuturor

   Această carte se adresează tuturor celor care doresc să-şi descifreze destinul şi în acelaşi timp vor sâ-şi cunoască punctele forte şi slăbiciunile. Din antichitate virtutea cea mai însemnată era să te cunoşti pe tine însuţi: "Nosce te ipsum".
   Din punct de vedere practic,  astrologia şi-a propus dintotdeauna să studieze efectele şi nu cauzele fenomenelor cosmice asupra omului şi acest lucru a fost posibttdatorită observaţiilor directe şi a cunoaşterii nemijlocite a mediului înconjurător.
   În anul 1993, unul dintre cei mai mari şi prestigioşi matematicieni ai lumii domnul Simon Kohem, declara în Sunday Times:
"Noi evoluăm în cadrul universului, %tr creierele noastre lucrează în conforrmWte cu universul. Există fără îndoială o armonie între modul nostru de gândire şi modul în care lucrează universul însuşi."
   Această observaţie poate fi considerată o reducere la chintesenţă tocmai a scopului şi obiectivului principal al astrologiei, studiul funcţiilor creierului în legătură cu mişcările universului.
   Bineînţeles că acest lucru nu ar fi posibil fără existenţa unor principii concrete şi larg acceptate pe care se bazează nemijlocit acest studiu.
   Una din componentele fundamentale pe care se bazează studiul astrologie este aşa numita Temă de Naştere care se compune dintr-un cerc cu toate semnele zodiacului în care sunt amplasate toate cele 10 planete: Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluton în poziţiile avute pe bolta cerească în momentul exact al naşterii individului.
   Foarte important de asemenea, este poziţionarea exactă a Ascendentului într-o Temă de Naştere, această poziţie reprezentând locul exact unde răsare soarele în cerul unui subiect anumit. Acest semn zodiacal fiind deosebit de cel în care soarele este plasat prin mişcarea sa anuală aparentă. Această carte îşi propune să te îndrume către descoperirea tainelor pe care le ascunde Tema de Naştere, dar şi posibilitatea de investigare şi interpretare a acesteia. Spre deosebire de alte cărţi înrudite, aceasta pune la dispoziţia cititorului instrumentele şi tehnica necesare pentru realizarea cunoaşterii de sine şi ammpriului destin.

citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Aprilie 2011
editura:
ISBN:
978-973-0-10090-7
număr pagini:
368
format:
16x23.5
greutate:
0.53 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu