Aventurile lui Lulu

    Aceste trei poveşti au fost scrise pentru a sprijini dezvoltarea stimei de sine şi a curajului în copiii din zilele noastre. Ca adulţi, deseori ni se întâmplă să uităm că sunt mult mai multe probleme ce ni se înfăţişează la copiii din ziua de azi în comparaţie cu vremea în care eram noi copii. Ei sunt puşi în situaţia de a lua decizii în mod constant şi sunt, de asemenea constant bombardaţi cu ştiri despre situaţia critică a lumii. Cum se descurcă copiii cu aceste încercări este o reflectare directă a felului în care se simt cu adevărat în raport cu ei înşişi. Cu cât un copil se respectă şi se iubeşte mai mult, cu atât mai uşor îi va fi să facă alegeri corecte.
    Ca părinţi este important să insuflam copiilor noştri sentimentul independenţei, puterii şi cunoaşterii faptului că ei pot face diferenţa în lumea de azi.
    Îngrijiţi-vă copilul la fel cum vă îngrijiţi pe voi înşivă. Amintiţi-vă, nimeni nu are "copilul perfect" şi nu este "părintele perfect".
    Poate că vor face şi alegeri proaste, totuşi, ştiţi că noi toţi am făcut asemenea alegeri cândva. Pur şi simplu asta este o parte din procesul învăţării şi al creşterii noastre. Iubiţi-vă copilul necondiţionat şi, cel mai important, iubiţi-vă pe voi înşivă necondiţionat. Apoi veţi vedea miracolele cum încep să se petreacă.


data apariției:
Octombrie 2018
editura:
traducător:
Mihai Cotea; Daniela Marin
ISBN:
978-606-8597-18-8
număr pagini:
104
format:
21x29.7
greutate:
0.295 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de Louise L. Hay, Dan Olmos
alte cărți din același domeniu