caută
colecții
colecții

Bucătarie fără bucătărie. Gustul evoluţiei

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Bucătarie fără bucătărie. Gustul evoluţiei

   Este firesc ca prima întrebare pe care o poţi pune, având deja această carte în mâini, să fie: "De ce?, "De ce sunt în acest moment tocmai aici?", "De ce am ales tocmai această carte?", "De ce citesc aceste rânduri?". Dorim să înţelegem logica a aceea ce se întâmplă în jurul nostru. Dar multe răspunsuri sunt mult mai pline de adevăr dacă sunt intuite şi nu înţelese raţional.
  Aşa că, mai bine ar fi să te întrebi: "Ce anume din această carte m-ar face mai fericit? De vreme ce o citesc, trebuie
să fie ceva anume scris pentru mine!" Vedeţi, Viaţa ne oferă zi de zi o mulţime de cadouri numai că, prin şi în iureşul clipei, trecem pe lângă ele fără să le recunoaştem.
   De aceea, prietene, linişteşte-te o clipă măcar. Această carte este, cu adevărat, un mare cadou pe care Viaţa ţi-l acordă. Surâde, înclină puţin capul şi spune: "Mulţumesc!". Iar apoi, citeşte, dar nu atât cu mintea, ci cu sufletul. Nu urmări neapărat ideile din carte, ci cât de fericit este sufletul tău în timp ce parcurgi frazele, paragrafele şi capitolele din faţa ta.
   Iar dacă îţi acorzi răbdarea de a termina cartea, vei afla că şi sufletul tău are nevoie de hrană la fel ca şi trupul. Corpul ne semnalează nevoile sale prin foame şi sete. Sufletul, însă, prin dor sau prin tristeţe.
   Vei citi despre alimentaţia naturală, o bucătărie a Vieţii, în care hrana este păstrată în forma sa pură, originală, plină de energie şi vitalitate. Dar sufletul tău va simţi bucuria faptului că poţi fi fericit doar respectând şi fericirea celorlalţi. Raţiunea ta, poate, va cugeta la legea acţiunii şi reacţiunii: "Iubeşte şi vei fi iubit, ocroteşte şi vei fi ocrotit, respectă şi vei fi respectat." Cu alte cuvinte, ca să rămâi sănătos şi plin de viaţă, mănâncă produsul şi nu producătorul. Mănâncă produsele lactate şi lasă animalele să se bucure şi ele de viaţă. Mănâncă oul dar lasă pasărea să fie şi ea liberă. Respectă viaţa şi te vei bucura şi tu de viaţă.
   Vei citi, aparent, o carte de bucate dar sufletul tău va recunoaşte în aceste pagini oglindirea sinceră din sufletul unui Om, autorul acestui volum, iar acest lucru îi va astâmpăra dorul de Iubire.
   Vei citi despre preparate culinare crude, pline de vitalitatea şi prospeţimea Naturii şi, mai ales, de Sănătate. Dar sufletul tău va înţelege, desigur, că mâncarea propriu-zisă este doar o parte din bucuria pe care ţi-o oferă această carte. Alimentaţia naturală poate începe cu modificări la nivelul aparatului digestiv, dar schimbările majore sunt la nivelul mentalităţilor şi, mai ales, al sufletului. Vei înţelege că suntem o parte dintr-un mare Ocean al Vieţii şi că bunăstarea noastră depinde de armonia întregii Naturi. Că vom fi în siguranţă doar dacă nu vom atenta la viaţa altora. Că ne putem asigura nevoile fără să ucidem pe alţii şi să le mâncăm trupurile. Ba chiar ni se oferă şi o mulţime de alternative culinare la majoritatea mâncărurilor tradiţionale.
   Vei citi despre bolnavi, mulţi disperaţi şi fără speranţă, revenind la o viaţă normală şi la sănătate. Fapte adevărate, pe care le certific şi eu, în calitate de medic. Dar sper să înţelegem faptul că nu numai un regim alimentar natural Ie-a schimbat viaţa, cât o curăţare a sufletului şi a mentalităţilor pesimiste şi stereotipe de care ne ciocnim zilnic.
   Iar în final, vă rog, după ce închideţi această minunată carte, să acordaţi măcar o clipă, măcar un strop din Iubirea voastră Rodiei, care şi-a dedicat viaţa reamintirii faptului că Natura este cea care ne dă viaţă, clipă de clipă, inclusiv prin ceea ce noi numi hrană.
   Mulţumim, Rodia, pentru tot!
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Noiembrie 2004
editura:
ISBN:
973-0-03497-4
număr pagini:
256
format:
14.5x20.5
greutate:
0.252 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu