în perioada 13.08.2020 - 6.09.2020 ne vom bucura de vacanţă. comenzile înregistrate în această perioadă vor fi procesate începând cu 7.09.2020
x
caută
edituri
edituri
colecții
colecții

Călătoria eroinei - femeia în căutarea reîntregirii

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Călătoria eroinei - femeia în căutarea reîntregirii

   Aceasta este o carte despre transformare interioară, dedicată Femeii, dar semnificativă pentru Bărbaţi. Suntem Eroii propriei noastre poveşti, personale şi arhetipale deopotrivă, personajul central al propriei noastre vieţi, fie că suntem conştienţi sau nu. Cartea este esenţa călătoriei lăuntrice feminine şi o hartă detaliată a procesului de vindecare şi întregire, plină de inspiraţie şi compasiune.
   "În tradiţia mitologică, femeia este deja acolo unde bărbatul tot încearcă să ajungă"- spune Joseph Campbell. Mitologic poate că are dreptate, însă psihologic vorbind, femeia timpurilor noastre are de traversat uriaşe provocări.
   Separată de valorile
şi atributele ancestrale ale feminităţii, căutând recunoaştere şi succes într-o cultură patriarhală, femeia trăieşte o moarte spirituală. întoarcerea către interior, regăsirea înţelepciunii trupului şi recuperarea puterii feminine este un catharsis conjugat la feminin. Recunoaşterea şi onorarea sacralităţii propriei feminităţi conduce la stadiul final al Călătoriei, trăirea dimensiunii arhetipal-feminină a existenţei şi la realizarea uniunii între principiile feminin şi masculin. Femeia realizează non-dualitatea pentru sine şi pentru întreaga Umanitate, întemeiată în dimensiunea mitologică a psihicului, această carte rafinată, sensibilă, caldă şi feminină, este complementul călătoriei interioare oferite de hegemonia patriarhală a lumii în care trăim, ca un echilibru de multă vreme necesar.
   Cea mai mare provocare a fiecăruia dintre noi, bărbat sau femeie, este să răspundem chemării adânci a sufletului. Călătoria Inimii, a Conştientei, este a ieşi din ceea ce credem că ştim despre noi înşine, a ieşi din zona de confort şi a ne asuma Puterea de creatori conştienţi ai propriei noastre vieţi şi ai măreţiei ascunse înlăuntru.
   Călătoria Eroinei este o investigaţie sensibilă a psihicului feminin, deschizându-ne încrederii în Călătoria fiecăruia din noi. A ne asculta inima este provocarea ce se transformă în cele din urmă în binecuvântare. Citeşti o carte-călăuză în dezvoltarea şi transformarea personală, de anvergură colectivă şi arhetipală.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Februarie 2017
colecția:
traducător:
Dorian Botezatu
titlu original:
The Heroines\'s Journey
ISBN:
978-973-1812-92-2
număr pagini:
260
format:
13x20
greutate:
0.205 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu