colecții
colecții

Calea macrobiotică - ghid complet pentru macrobiotică

Calea macrobiotică - ghid complet pentru macrobiotică

data apariției:
Martie 2008
editura:
traducător:
Oana Orza
ISBN:
978-973-1701-02-8
număr pagini:
238
format:
14x20
greutate:
0.22 kg
7999 vizualizări
ADAUGĂ LA FAVORITE
2100 lei
/
22 16 lei
Alertă stoc
ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
2100 lei
/
22 16 lei
Alertă stoc
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
ne poți contacta și la: 0722.298.137 / 0754.025.588 | comenzi@eusunt.ro (luni - vineri: 9:00 - 18:00)
7999 vizualizări

Livrare prin
Poșta Română

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

14.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

   "Calea macrobiotică" este un ghid de macrobiotică, scris de domnul Michio Kushi, care este considerat drept cea mai de seamă autoritate din lume în acest domeniu. Acum mai bine de treizeci de ani, domnul Kushi a realizat că dieta era principala cauză a multor boli, inclusiv a cancerului, şi a început să-i înveţe pe alţii felul în care dieta macrobiotică, bazată pe cereale integrale, legume proaspete crescute în ţara respectivă, leguminoase bogate în proteine şi alge marine, poate preveni problemele de sănătate şi reîntineri organismul.
   Macrobiotica reuneşte ultimele descoperiri ştiinţifice din domeniul nutriţiei şi a sănătăţii, cu practicile sănătoase ale societăţilor tradiţionale. În această ediţie, domnul Kushi ne îndrumă spre o alimentaţie mai simplă, care duce la creşterea vitalităţii şi a stării de bine. Alimentele şi metodele de gătit macrobiotice sunt descrise detaliat, şi este inclus şi un program complet de exerciţii, suficient de flexibil pentru a corespunde oricărei nevoi. O colecţie minunată de reţete, meniuri simple ca şi o serie de sugestii despre modul sănătos de viaţă, fac din "Calea Macrobiotică" un ghid cu adevărat practic.
   Michio Kushi a început studiul macrobioticii în urmă cu mai bine de treizeci de ani, cu cel care a fost fondatorul acestei orientări, George Ohsawa. Astăzi, domnul Kushi este considerat drept cea mai de seamă personalitate din lume în domeniul macrobioticii. Învăţăturile sale despre importanţa alimentaţiei cu hrană integrală şi despre modul de viaţă în armonie cu mediul înconjurător, au ajutat milioane de oameni să ajungă la o mai bună stare de sănătate şi la o mai mare linişte interioară.
   "Calea macrobiotică" este un ghid de macrobiotică, scris de domnul Michio Kushi, care este considerat drept cea mai de seamă autoritate din lume în acest domeniu. Acum mai bine de treizeci de ani, domnul Kushi a realizat că dieta era principala cauză a multor boli, inclusiv a cancerului, şi a început să-i înveţe pe alţii felul în care dieta macrobiotică, bazată pe cereale integrale, legume proaspete crescute în ţara respectivă, leguminoase bogate în proteine şi alge marine, poate preveni problemele de sănătate şi reîntineri organismul.
   Macrobiotica reuneşte ultimele descoperiri ştiinţifice din domeniul
nutriţiei şi a sănătăţii, cu practicile sănătoase ale societăţilor tradiţionale. În această ediţie, domnul Kushi ne îndrumă spre o alimentaţie mai simplă, care duce la creşterea vitalităţii şi a stării de bine. Alimentele şi metodele de gătit macrobiotice sunt descrise detaliat, şi este inclus şi un program complet de exerciţii, suficient de flexibil pentru a corespunde oricărei nevoi. O colecţie minunată de reţete, meniuri simple ca şi o serie de sugestii despre modul sănătos de viaţă, fac din "Calea Macrobiotică" un ghid cu adevărat practic.
   Michio Kushi a început studiul macrobioticii în urmă cu mai bine de treizeci de ani, cu cel care a fost fondatorul acestei orientări, George Ohsawa. Astăzi, domnul Kushi este considerat drept cea mai de seamă personalitate din lume în domeniul macrobioticii. Învăţăturile sale despre importanţa alimentaţiei cu hrană integrală şi despre modul de viaţă în armonie cu mediul înconjurător, au ajutat milioane de oameni să ajungă la o mai bună stare de sănătate şi la o mai mare linişte interioară.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
INFORMAȚII CARTE
data apariției:
Martie 2008
editura:
For You
traducător:
Oana Orza
ISBN:
978-973-1701-02-8
număr pagini:
238
format:
14x20
greutate:
0.22 kg
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
alte cărți din același domeniu