Consilier de imagine corporală - opt paşi simpli pentru a-ți îndrăgi înfățişareaConsilier de imagine corporală - opt paşi simpli pentru a-ți îndrăgi înfățişarea

   Îţi place ce vezi în oglindă? Dacă răspunsul tău nu este un "DA" hotărât, este posibil să ai nevoie de o schimbare a felului în care te priveşti. Soluţia nu constă în operaţii estetice şi în înlocuirea garderobei!
   Carte ajunsă deja la cea de a doua ediţie în limba engleză, Consilier de imagine corporală îţi propune un program cuprinzător care te va ajuta să nu te mai concentrezi asupra imperfecţiunilor percepute şi să ai mai multă siguranţă de sine. Rezolvând exerciţiile din acest volum, vei învăţa să îţi apreciezi înfăţişarea.
   Consilier de imagine corporală include discuţii despre obsesia pentru aspectul fizic şi pentru mascarea şi ajustarea eventualelor "defecte". Te ajută să descoperi punctele forte şi pe cele vulnerabile ale propriei imagini corporale, iar apoi te ghidează pentru a putea trăi experienţe noi, de îngrijire şi acceptare a propriului corp, experienţe care îţi vor schimba viaţa.
   După finalizarea acestui program în opt paşi, te vei vedea într-o cu totul altă lumină - îţi vei conştientiza adevărata frumuseţe.

data apariției:
Octombrie 2016
editura:
traducător:
Diana Andreea Dobrescu
ISBN:
978-606-587-363-6
număr pagini:
352
format:
13x20
greutate:
0.25 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu