caută

Conştiinţa atomului

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Conştiinţa atomului

   În această carte relația științifică dintre materie și conștiință este văzută ca afectând treptat evoluția substanței atomice de toate formele, subiectiv și obiectiv. Scopul lucrării a fost de a prezenta "mărturia științei" cu privire la această relație și de a "permite cititorilor să remarce manifestarea identică a acestor relații și a unor legi de bază la nivele superioare succesive, prin urmare de a realiza o creație cu carater universal procesului evolutiv și realității sale." Acestea reprezintă o introducere în studii mai detaliate si în aplicarea legilor vieții și dezvoltarea umană, în general regăsite sub
denumirea de "ocultism".
   În acest secol s-au înregistrat multe progrese în ceea ce privește știința atomică și cunoștințele omului despre structura universului, structura omului și relația dintre cele două. Această carte oferă o bază inteligibilă ocultistului pentru un studiu al conștiinței în strânsă și dreaptă legătură cu modelul de viață al universului. "Atomul" apare ca o completă copie la minut a structurii energetice comune pentru toate formele de viață – cosmică, planetară, umană și subumană. Grupări și relații sunt prezentate ca existând pe o mică, dar vastă scară în cadrul procesului evolutiv, iar efectele energiei interacționează în întreaga structură a conștiinței.
   Învățăturile și spusele lui Hristos sunt citate pentru a întări legătura inevitabilă dintre științific și filosofic sau aspectele religioase ale divinității. Fiecare principiu divin poate fi exprimat în termeni care se referă la orice atribut sau activitate umană. Aceasta este sinteza formei vieții.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Aprilie 2016
editura:
Hara Therapy
traducător:
Daniela Virginia Marinescu
ISBN:
978-606-92574-0-1
număr pagini:
112
format:
13x20
greutate:
0.12 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)