în perioada 13.08.2020 - 6.09.2020 ne vom bucura de vacanţă. comenzile înregistrate în această perioadă vor fi procesate începând cu 7.09.2020
x
caută
colecții
colecții

Conversaţii cu Dumnezeu - vol. IV - un dialog nou şi neaşteptat - trezirea speciei

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Conversaţii cu Dumnezeu - vol. IV - un dialog nou şi neaşteptat - trezirea speciei

    Prin urmare, te invit să laşi deoparte scepticismul firesc în ceea ce priveşte sursa informaţiilor găsite aici şi, în schimb, să te gândeşti dacă ceea ce a fost oferit prin acest proces are sau nu valoare în viaţa ta individuală şi, mai larg, în înţelegerea Vieţii Înseşi. Acest text conţine multe informaţii despre viaţă şi moarte - şi despre timpul dintre ele. Conţine, probabil, mai multe informaţii metafizice la un loc decât cele la care ai fost expus în ultimul timp. La un moment dat, despre dialogul ce urmează este posibil să spui „Speculaţie
sau realitate, acest lu¬cru este cu totul fascinant" şi apoi să te întrebi, totuşi, „Dar la ce îmi foloseşte să ştiu toate aceste lucruri? Ce legătură are cu viaţa mea şi cu îmbunătăţirea ei şi, cu atât mai mult, cu îmbu¬nătăţirea vieţilor tuturor oamenilor de pe Pământ?".
    Vei vedea că am pus întrebări succesive din dorinţa de a face acest dialog semnificativ şi relevant. Ceea ce ştiu este că astăzi, cu tot ceea ce se întâmplă în lume, oamenii doresc şi caută un mesaj de speranţă, credinţă, vindecare şi schimbare. Am descoperit că această ultimă conversaţie cu Dumnezeu mi-a oferit asta şi de aceea am dorit să o împărtăşesc în mod public. Dialogul de aici conţine câteva evaluări dure ale situ¬aţiei în care ne aflăm astăzi, însă ele nu reprezintă judecăţi, ci faruri care iluminează ce suntem acum invitaţi să observăm şi ne dau puterea de a acţiona.
    Ştiu că sună banal, dar un Viitor Mai Bun pentru noi ca indivizi şi pentru civilizaţia noastră este posibil. Foarte, foarte posibil, dacă îl vom alege. Aşa cum subliniază dialogul de aici, suntem la O Alegere distanţă. Sper că vei hotărî să iei această decizie după ce vei citi cele ce urmează.

citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Mai 2018
editura:
traducător:
Mihaela Ivănuş
ISBN:
978-606-639-230-3
număr pagini:
256
format:
13x20
greutate:
0.215 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți de Neale Donald Walsch