caută
edituri
edituri
colecții
colecții

Despre spiritualitate cu Ovidiu-Dragoş Argeşanu

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Despre spiritualitate cu Ovidiu-Dragoş Argeşanu

   De ce a fost nevoie de apariţia acestei cărţi? În primul rând, această carte este o scurtă introducere în lumea spirituală, o lume plină de mistere pentru unii oameni şi, din păcate, chiar inexistentă pentru marea majoritate a lor. În al doilea rând, această carte a fost concepută să acopere o parte din întrebările voastre. Structura ei, sub formă de întrebări şi răspunsuri, este special realizată pentru a fi utilă tuturor. Cred că oamenii au nevoie ca informaţiile să fie pe înţelesul lor, de aceea au fost redate într-un limbaj cât mai simplu. În
mare parte, întrebările au fost culese din seminariile, conferinţele şi unele din emisiunile la care a participat domnul dr. Ovidiu Dragoş Argeşanu. Şi pe această cale vreau să mulţumesc tuturor celor care au contribuit la culegerea unor întrebări pe care le veţi găsi în paginile următoare. Poate cartea nu acoperă numeroasele întrebări care apar de-a lungul propriei evoluţii spirituale, dar are avantajul că este perfectibilă.
   Şi nu în ultimul rând, ea urmăreşte să dea posibilitatea oamenilor să înţeleagă şi să pătrundă cunoştinţele deja dobândite despre spiritualitate.
   Am ştiut de apariţia acestei cărţi înainte ca ea să fie scrisă, chiar dacă mintea mea nu vroia să accepte. într-o meditaţie cu îngerul păzitor mi s-a arătat că am să scriu această carte, dar nu am luat în seamă acest lucru, gândindu-mă că mintea îmi joacă feste. Dar peste o perioadă Doamne Doamne a aranjat în aşa fel lucrurile încât s-a ajuns la apariţia acestei cărţi. Şi nu pot decât să-I mulţumesc!
   Sper ca prin această carte să vă găsiţi unele dintre răspunsuri şi sper să vă ajute în evoluţia voastră spirituală şi să vă îndrume paşii pe drumul vostru spiritual. (Oana Pustiu)
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Aprilie 2011
editura:
Pro Dao
ISBN:
978-606-92732-1-0
număr pagini:
192
format:
14.5x20.5
greutate:
0.275 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu