Dezvăluind secretele Bibliei - mecanica internă a Torei

    În lumea de astăzi, Tora (Pentateuhul) încă este o metodă ce aşteaptă să fie recunoscută pentru ceea ce este cu adevărat. În aceste pagini veţi găsi povestirile Torei aşa cum se succed ele odată cu fragmentele citite săptămânal (Paraşot). Interpretarea unică pe care o dă Dr. Laitman acestor povestiri, se bazează pe adevărurile dezvăluite în Cartea Zohar, cea care deţine secretele Torei. Aceste secrete dezvăluie un nivel profund şi foarte personal al povestirilor, oferindu-ne noi instrumente pentru a înţelege propria noastră viaţă şi vieţile celor pe care îi iubim.
    Aici, pentru prima dată, povestirile din Tora sunt interpretate ca fiind aspecte ale lucrării spirituale personale a fiecărui individ. In aceste pagini veţi afla că Tora este mai mult decât o saga a poporului lui Israel. Este povestea interioară a ta şi a mea, a fiecăruia dintre noi şi a întregii omeniri. Aici legăturile dintre noi ca indivizi şi ca societate pot fi înţelese foarte clar.
    Interpretarea inovativă a lui Laitman se bazează pe sursele autentice ale Cabalei şi ne revelează noi sensuri care ne ajută să ne conectăm unul cu celălalt, să ne înţelegem şi să implementăm cu adevărat legea fundamentală a Torei: „Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi". Cartea este, astfel, un instrument care ne poate ajuta să stabilim relaţii mai bune şi mai puternice între noi pe baza preocupărilor comune şi a lipsei răutăţii.
    Tora ne oferă un mesaj spiritual profund, dezvăluind modul în care ne putem dezvolta sufletul şi putem atinge scopul Creaţiei.


data apariției:
Octombrie 2020
editura:
traducător:
Dan Agent
ISBN:
978-606-94438-7-3
număr pagini:
574
format:
17x24
greutate:
0.86 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de Michael Laitman
alte cărți din același domeniu