caută
edituri
edituri
colecții
colecții

Dezvăluiri uluitoare despre modul în care este afectată România de gigantica conspiraţie internaţională a Noii Ordini Mondiale

Dezvăluiri uluitoare despre modul în care este afectată România de gigantica conspiraţie internaţională a Noii Ordini Mondiale

   Cartea pe care v-o prezentăm este un inedit document zguduitor. Ea îi poate ajuta pe românii destupaţi la minte care sunt capabili să înţeleagă ADEVĂRUL cum este posibil ca într-o ţară atât de bogată cum este România să existe la ora actuală atât de multă sărăcie, corupţie şi suferinţă.
   Autorul acestei cărţi a avut o mulţime de prieteni care au lucrat sau lucrează în cadrul serviciilor secrete şi care i-au făcut unele confesiuni, in felul acesta el a avut acces la o mulţime de informaţii autentice, strict secrete, care i-au permis sa
îşi dea seama de corupţia gigantică ce şi-a întins tentaculele până la cele mai înalte niveluri ale puterii din această ţară. Tocmai de aceea această carte abundă în dezvăluiri senzaţionale care sunt adevărate. Pentru că cel care a scris această carte este un patriot care încă mai crede în puterea tainică a ADEVĂRULUI şi în DREPTATE, el a fost profund revoltat de nemernicia şi de impertinenţa jocurilor de culise care se fac fără încetare în această ţară, unde marile crime financiare, marile escrocherii precum şi o mulţime de fraude gigantice sunt cel mai adesea ascunse cu abilitate (adeseori chiar de către mass-inedia), pentru a nu deranja pe conducătorii oculţi, cruzi şi cinici [FRANCMASONII], care acţionează din umbră.
   În loc să dezvăluie astfel de fapte, care evidenţiază amploarea fără precedent a corupţiei aproape generalizate din această ţară, tnass-media din România a pactizat în secret cu marii corupţi şi de multe ori păcăleşte mulţimile credule şi ignorante, punând periodic pe tapet felurite poveşti fantasmagorice senzaţionale şi furibund incitatoare, care cel mai adesea urmăresc să abată în alte direcţii atenţia acestui popor {care se lasă cu uşurinţă prostit cu televizorul) de la adevăratele probleme grave şi de o amploare fără precedent care există în această ţară.
   Lucrarea de faţă vine cu o mulţime de dezvăluiri şocante despre ce anume s-a petrecut în decembrie 1989. Ea ne oferă o mulţime de informaţii inedite şi ne permite să ne răspundem la unele întrebări cheie cum ar fi: Unde au dispărut în decursul timpului bogăţiile imense ale acestei ţări? Cine s-a îmbogăţit şi încă se mai îmbogăţeşte de pe urma traficului nestingherit cu droguri şi arme care se fac în România? Care sunt agenţii secreţi străini care au avut sau au posturi cheie in instituţiile de o importanţă vitală ale statului Roman? La toate aceste întrebări şi chiar la unele pe care nu vi le-aţi pus până acum, pentru că nu bănuiaţi care este realitatea, veţi găsi răspunsuri pertinente şi edificatoare în paginile acestei cărţi, care este citită cu sufletul la gură.
   Sperăm că, prin cunoaşterea ADEVĂRULUI, nu vă veţi mai lăsa după aceea păcăliţi de aparenţe şi minciuni care sunt răspândite cu abilitate şi viclenie pentru a masca o realitate tragică. Totodată, mulţi dintre dumneavoastră vă veţi pune întrebarea:«CE ESTE DE FĂCUT ?!!!
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Ianuarie 2006
editura:
ISBN:
978-973-7800-05-3
număr pagini:
272
format:
14x20
greutate:
0.19 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu