caută

cărți din domeniul

Când pronuntăm cuvântul filosofie, ne gândim la nume precum Platon, Pitagora, Socrate, Aristotel sau Emil Cioran, Lucian Blaga, Gabriel Liiceanu, Titu Maiorescu și lista poate continua.

Dragoste de înțelepciune sau filosofie, o modalitate de gândire și investigare, care tinde să cunoască sensul existenței sub aspecte generale, o concepție generală despre lume și viață.

Ca principala formă de manifestare a spiritului uman, Filosofia propune o perspectivă auto-reflexivă, axiologică, totalizatoare, antropocentrică.

Cărtile de filosofie propuse, regăsesc întreaga tematică a filosofiei: existența și devenirea, realitatea fizică și existența lumii, spațio-temporalitatea, adevărul, valoarea, omul și condiția umană, libertatea și determinismul, etc.

Îți propunem să descoperi în librăria eusunt.ro, o listă cu cele mai populare cărți de filosofie, fie că domeniul filosofie este ceva nou pentru voi, fie că doriți să aprofundați cunoștințele. Cărțile de filosofie sunt cele care nu vor înceta să stârnească curiozitatea, să stimuleze, să ghideze, într-o direcție pozitivă,lumea în care trăim.

11
%
.11
Despre natura omului
40,00 lei
/
45,00 lei
14
%
.29
Despre eternitatea lumii  - fragmente sau tratate
30,00 lei
/
35,00 lei