caută
colecții
colecții

Furia - înţelepciune pentru potolirea flăcărilor

Furia - înţelepciune pentru potolirea flăcărilor

   Au trecut 25 de secole de când Budha Sakyamuni, aşezat sub copacul bodhi, a avut acea faimoasă viziune interioară despre cele trei stări ale minţii care constituie sursa întregii noastre nefericiri: ignoranţa, dorinţa obsesivă şi furia. Toate sunt dificile, dar într-un singur moment de furie - care este una dintre cele mai puternice emoţii - poate fi ruinată o viaţă iar sănătatea şi creşterea spirituală se pot prăbuşi. Cu superbă simplitate, căugărul budhist Thich Nhat Hanh ne arată calea şi ne dăruieşte uneltele cu ajutorul cărora putem să transformăm întregul nostru mod de a
relaţiona şi să restaurăm acele părţi din noi care au fost devastate de furie. înţelepciunea acestui om, care transpare la fiecare cuvânt, conţine în ea puterea de a schimba totul pentru fiecare dintre noi şi pentru aceia pe care-i iubim.
   Thich Nhat Hahn a trăit o viaţă extraordinară în vremuri extraordinare. La şaisprezece ani a devenit călugăr budhist. Exilat din Vietnam pentru mai bine de 30 de ani, a deveni activist al păcii si căutător de drumuri. A supravieţuit persecuţiilor, războaielor. Este maestrul unui templu din Vietnam a cărui descendenţă este mai veche de două mii de ani, ajungând până la Buddha. Autor a mai mult de o sută de cărţi de poezie, proză şi filosofie, Thich Nhat Hahn a fondat universităţi şi organizaţii de ajutor social şi a salvat imigranţi ilegali; a condus delegaţia budismului vietnamez la Conferinţa de Pace de la Paris şi a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace de către Martin Luther King Junior. în prezent, trăieşte în Franţa şi în Vermont. "Furia" este o carte care ne priveşte pe toţi, până la unul. O carte demnă de autorul său, adică excepţională.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Iunie 2009
colecția:
traducător:
Anca Buja
ISBN:
978-973-1812-24-3
număr pagini:
146
format:
15.5x22
greutate:
0.16 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți de Thich Nhat Hanh
alte cărți din același domeniu