în perioada 13.08.2020 - 6.09.2020 ne vom bucura de vacanţă. comenzile înregistrate în această perioadă vor fi procesate începând cu 7.09.2020
x
caută

cărți din domeniul

Atât o teologie, cît și o ideologie, un sistem juridic și un sistem normativ și axiologic care guvernează existența politică și socială a musulmanilor, Islamismul respinge statul modern și justiția lui seculară în numele unei „frății” care atinge, în taină, toate sufletele musulmane, unindu-le împotriva necredincioșilor.

O dimensiunea interioară, mistică a Islamului o reprezintă Sufismul, ca ramura cea mai profundă şi ezoterică a islamismului. În centrul vieții religioase a acestei doctrine se află iubirea reciprocă dintre Dumnezeu și oameni, respingând, prin urmare, ideea inaccesibilității lui Dumnezeu. Doctrina sa este influențată de mai multe religii: budism, zoroastrism.

Cărțile despre Islamism, propuse de eusunt.ro, dezvăluie o lume musulmană văzută din unghiuri diferite, care-ți va aduce un real plus în ceea ce privește perspectiva asupra realitații în care trăim.