caută
colecții
colecții

Masajul: o terapie completă

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Masajul: o terapie completă

   „Un terapeut reuşeşte să intre în contact cu şinele superior al clientului, oglindindu-l, pentru a permite energiei creatoare să înfăptuiască vinde-carea, conştientizarea, găsirea/regăsirea Eu-lui pierdut undeva pe cale. A fi terapeut este un privilegiu, este o mare binecuvântare, o mare onoare şi se cuvine să fii prezent în actul terapeutic cu sfială, cu respect, cu multă îngăduinţă şi, pe cât posibil, cu înţelepciune! Actul terapeutic este o taină, un mister. Nu ştii niciodată cum va fi, în ce cotloane ale sufletului vei ajunge, condus de clientul tău, nu ştii ce aspecte au rămas neexplorate
încă!
   După atâţia ani de lucru cu clienţii am ajuns la concluzia că problemele oamenilor au un numitor comun: lipsa iubirii! Omul este o fiinţă socială, are nevoie de iubire pentru a creşte, pentru a funcţiona, pentru a trăi. Iubirea se manifestă prin atingere, susţinere emoţională, comunicare, contact vizual, prezenţă (nu doar fizică!). Când această manifestare a iubirii lipseşte, nevoia va fi înlocuită de îndoparea cu mâncare, cu alcool, umplerea golului din suflet va fi înlocuită cu umplerea vieţii cu muncă până la epuizare, droguri, shopping şi tot felul de acţiuni fără sens, doar surogate, menite să amplifice şi mai mult nefericirea unui suflet fără iubire. Din fericire, sunt mulţi oameni care s-au trezit şi şi-au schimbat modul de viaţă, iar priorităţile reale au luat locul celor dictate de cutumele sociale." (GINA ILIE psihoterapeut, terapeut terapii alternative)
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Iulie 2012
editura:
Pro Dao
ISBN:
978-606-92997-4-6
număr pagini:
128
format:
17x24
greutate:
0.48 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu