caută

Mirajul: o problemă mondială

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Mirajul: o problemă mondială

    Această învățătură despre mirajul mondial, cauzele și remediile sale este unul dintre subiectele de specialitate acordate prima dată grupului ale cărui instrucțiuni personale apar în cele două volume „Ucenicia în Noua Eră”. Ideea că un mic grup de aspiranți devotați ar putea lucra împreună ajutând la risipirea apăsătoarei învăluiri a mirajului, care oprimă umanitatea și deviază lumina adevărului a fost inițial una destul de surprinzătoare. Pentru o lungă perioadă de timp, progresul spiritual nu a avut nici un alt înțeles pentru individ decât propria-i dezvoltare personală, așa încât studiul experienței spirituale în relație directă
cu trăsăturile umane este pentru mulți o idee revoluționară. Cu toate acestea, mirajul lumii – suma  totală a ignoranței umane, fricii și lăcomiei – poate doar să conducă la penetrarea luminată a celor în care aceste reacții emoționale s-au depășit în totalitate sau parțial.
Mirajul este, cu siguranță rezultatul unui accent emoțional negativ, la fel ca rezultatele iluziei dintr-o atitudine negativă sau neclară a minții în urma contactului cu realitatea din spatele aparențelor inițiale; astfel încât, un om devine victima unor puternice forme-gând auto-create, ce iau naștere în baza forțelor personalității și ale propriului interes.
    Această carte supune atenției concepțiile greșite existente la toate nivelurile personalității vieții – Maya la nivel eteric, miraj pe plan emoțional și iluzie pe plan mental; punctul culminant este reprezentat de rezultatul unirii celor trei în personalitatea așa-numitului ,,locuitor periferic”.
    Metodele corecte de lucru pentru a disipa mirajul lumii și pentru a risipi iluzia lumii, conforme cu tehnicile psihologice moderne acceptate și practicate în beneficiul individului. O formă superioară de energie trebuie să fie produsă pentru a sprijini stările blocate. Aceasta înseamnă în termeni practici că Maya trebuie să fie supusă inspirației și idealismului planului emoțional, mirajul iluminării planului mental, iluzia luminii intuiției, o energie buddhică, iar locuitorul periferic trebuie să fie confruntat de Îngerul Prezenței, sufletul.
    Deoarece această trasparență și transformare a personalității continuă în individ, el poate începe să lucreze în mod conștient, de preferință în formație de grup la ascensiunea și luminarea stării lumii. În această carte sunt prezentate anumite formule de meditație, care pot fi folosite în condiții de siguranță de către un grup de lucru, dar ar fi nevoie de o mare grijă din partea individului pentru a evita impulsionarea oricărei rămășițe a mirajului și iluziei personale. În orice moment lucrăm cu energia ca și când ar fi o forță impersonală, dar care poate produce totuși un efect personal periculos dacă motivația nu este suficient de altruistă, personalitatea suficient de pură sau auto-disciplinată și dinamica puterii de muncă suficient contopită cu iubirea de oameni pentru a crea înțelegere și identificare.
    „Nevoia de ajutor a bărbaților și femeilor liberi de iluzie și miraj nu a fost niciodată atât de dramatic prezentă precum este astăzi, iar motivul pentru care am scris este nevoia disperată a acestor posibili slujitori”.

citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
August 2018
editura:
traducător:
Cristian Benedict
ISBN:
978-606-92574-3-2
număr pagini:
286
format:
13x20
greutate:
0.28 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți de Alice A. Bailey
alte cărți din același domeniu