Misterele din Pădurea Baciu

   Suntem înconjuraţi de o lume profund miraculoasă. Fiecare clipă a vieţii noastre este încărcată de magie şi, cu toate acestea, adeseori ni se pare că trăim o existenţă anostă, fără perspective, ca şi cum am fi incapabili să vedem dincolo de limitele induse de civilizaţia bolnavă în care... nu noi trăim, ci care ne trăieşte pe noi.
   Cu ochii spre cerul necuprins, dar cu picioarele încă înfipte adânc în pământ, căutăm uneori cu disperare acel impuls şi acea înţelegere capabile să ne smulgă din mâlul propriei frici şi ignorante, pentru a ne propulsa în spaţiul tainic şi vast al spiritului.
   Dincolo de toate dificultăţile care ne jalonează calea, ştim totuşi, în adâncul sufletului, că mersul adevărat al existenţei noastre nu ţinteşte drumul larg al materiei, ci doar se foloseşte de acesta pentru a găsi cărarea rarefiată spre lumile spirituale.
   Cu gândul la tine, prietene, oricine ai fi, mi-am propus prin această carte să-ţi provoc limitele şi prejudecăţile şi, să te iau cu mine într-o aventură pe care sper că nu o vei uita... (Daniel Roxin)


data apariției:
Ianuarie 2010
editura:
colecția:
ISBN:
987-973-164-087-7
număr pagini:
256
format:
13x20
greutate:
0.223 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de Daniel Roxin
alte cărți din același domeniu