Noua metafizică

   Cartea Noua Metafizică oferă o viziune holistică şi integrativă privind idei din Ştiinţă, Religie, Metafizică, Antropologie, ajutându-ne să inţelegem de ce perpetuăm limitarea in care trăim şi de ce ne oferim puterea unor instituţii care sunt deconectate de noi - guvern, biserică, etc. Cartea este un factor care ne poate motiva să inţelegem polaritatea. Dacă avem blocaje creative, chiar şi acest lucru este creativ in sine - adică crearea acestor blocaje - şi explorându-le vom câstiga mult. Miezul cărţii este de a prezenta o logică intuitivă, prin care ne putem folosi tocmai de limitările impuse, intr-un mod nelimitat. Este ca şi cum noi ne folosim 100% din creier, pentru a face să pară că folosim doar 10%, dar măcar stiind ce facem, putem zice "De ajuns, vreau sa imi folosesc 100% din creier pentru a trăi o viaţă implinită 100%!"
   Nimic nu ne poate oprii să fim tot ceea ce vrem sa fim. Citind astfel de materiale, noi ne amintim ceea ce stim deja, Bashar sau orice altcineva este de fapt o oglindă pentru noi, pentru conştiinţa noastră. Noi putem crea orice fise de permisiune, prin care să ne permitem să fim ceea ce dorim. Noua Metafizică este scrisă din perspectiva faptului că metafizica devine fizica - lucru palpabil, şi aici cred ca este cheia inspre a obtine ce dorim. Ceea ce lipseşte nu sunt neapărat bunurile materiale, ci un anumit fel de dorinţă, un impuls de a iţi trăi visele şi nu de a visa că le trăiesti. In aceste vremuri de salt dimensional, in care evoluăm impreună cu planeta, noi putem ieşi in afara custii 3D.
   Bashar este un ET din civilizaţia Essasani, care oferă informaţii şi sprijin de aproape 30 de ani, ajutand foarte mulţi oameni să işi găsească pasiunea, să intre in contact cu mintea superioară, să depăşească convingerile limitative şi să fie indrazneţi, curajosi şi iubitori. In imensitatea universului există multe constiinţe care sunt orientate in serviciul faţă de alte persoane, fiinţe pozitive care acordă sprijin. Bashar este una dintre aceste conştiinţe.

data apariției:
Ianuarie 2012
traducător:
Alexandru Oprea
ISBN:
1-55626-0008
număr pagini:
128
format:
18x26
greutate:
0.275 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu