caută
colecții
colecții

Paradoxul obezităţii - kilogramele în plus: avantaje şi dezavantaje

Paradoxul obezităţii - kilogramele în plus: avantaje şi dezavantaje

   Această carte revoluţionară este ideală şi pentru cei care încearcă să nu se îmbolnăvească, şi pentru bolnavii care trăiesc cu o afecţiune de durată. Ea se adresează în egală măsură celor tineri şi supli, dar şi persoanelor mai în vârstă care se luptă cu acele încăpăţânate kilograme în plus. Este o carte pentru acei oameni care se consideră în formă, dar şi pentru cei care preferă un stil de viaţă mai sedentar.
   În prima parte - "Un paradox al timpurilor noastre" - autorii explică ce reprezintă obezitatea de fapt, ce efecte negative
are asupra organismului şi cum o bună formă fizică poate compensa faptul de a fi gras. Veţi descoperi cu surprindere că puteţi fi în acelaşi timp gras, într-o formă bună şi foarte sănătos. În partea a doua - "Rolul şi puterea grăsimii" - se face o prezentare detaliată a datelor pe care le avem despre grăsime: de ce avem nevoie de ea, cum contribuie la procesele vieţii. Ne sunt dezvăluite şi motivele pentru care unele persoane care par slabe şi cu un fizic de invidiat pot suferi totuşi de afecţiuni metabolice, cum ar fi diabetul zaharat de tip 2 - aşa-numitul "paradox al supleţei". În cele din urmă, în partea a treia - "Cum să ajungem la echilibru" - sunt prezentate principiile esenţiale ale dietei şi ale mişcării, eficientă diverselor regimuri alimentare şi programe de fitness. Descoperim situaţiile în care activitatea fizică devine periculoasă sau riscantă pentru sănătate şi aflăm dacă sunt medicamente sau suplimente alimentare pe care ar trebui să le luăm în calcul ca mijloace de control al greutăţii.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Ianuarie 2017
editura:
ISBN:
978-606-587-292-9
număr pagini:
320
format:
13x20
greutate:
0.245 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți de Kristin Loberg, Carl J. Lavie
alte cărți din același domeniu