caută

cărți din domeniul

PSIHOLOGIA este știința exactă a minții și comportamentului uman. Este ceea ce inseamnă studiul funcțiilor si proceselor mentale, a experiențelor interioare și subiective - precum gandurile, emoțiile, conștiința, motivarea, percepția altora și personalitatea.

De-a lungul timpului, psihologii au adoptat o serie de modalități în practica lor. Astfel, vorbim despre psihologia aplicată, psihologia experimentală, psihanaliză, pshilogie de cuplu, pshihologie socială, etc.

Cărțile despre psihologie propuse aici, include atât disciplinele pshihologice de bază, cât și disciplinele pshihologice specializate.

Dacă vorbum despre psihologia generală, aceasta este acțiunea coordonată a funcțiilor psihice în procesul învățării precum și în controlul activităților. Astfel, o deosebită semnificație are analiza structurală a cunoașterii, în special structura matematică a proceselor de cunoaștere, așa cum o găsim în formulările fizicii teoretice.

Indiferent de alegerea pe care o facem, psihologia este sursa de lumină indispensabilă cunoașterii, aproprierii și ascensiunii umane. Psihologia nu este fizică, nu este matematică.             

8
%
.47
Manual de NLP  - ghid practic pentru a obţine rezultatele pe care le doreşti
54,00 lei
/
59,00 lei
5
%
.08
E băiat!  - dezvoltarea fiului tău de la naştere până la optsprezece ani
56,00 lei
/
59,00 lei
8
%
.89
Bebelusul meu înţelege tot  - cum să creştem copii sănătoşi prin parentaj conştient
41,00 lei
/
45,00 lei
10
%
.26
Pentru binele tău  - rădăcinile violenţei în educaţia copilului
35,00 lei
/
39,00 lei
10
%
.34
O viaţă fără droguri  - 100 de recomandări pentru părinţi
26,00 lei
/
29,00 lei