cărți din domeniul

PSIHOLOGIA este știința exactă a minții și comportamentului uman. Este ceea ce inseamnă studiul funcțiilor si proceselor mentale, a experiențelor interioare și subiective - precum gandurile, emoțiile, conștiința, motivarea, percepția altora și personalitatea.

De-a lungul timpului, psihologii au adoptat o serie de modalități în practica lor. Astfel, vorbim despre psihologia aplicată, psihologia experimentală, psihanaliză, pshilogie de cuplu, pshihologie socială, etc.

Cărțile despre psihologie propuse aici, include atât disciplinele pshihologice de bază, cât și disciplinele pshihologice specializate.

Dacă vorbum despre psihologia generală, aceasta este acțiunea coordonată a funcțiilor psihice în procesul învățării precum și în controlul activităților. Astfel, o deosebită semnificație are analiza structurală a cunoașterii, în special structura matematică a proceselor de cunoaștere, așa cum o găsim în formulările fizicii teoretice.

Indiferent de alegerea pe care o facem, psihologia este sursa de lumină indispensabilă cunoașterii, aproprierii și ascensiunii umane. Psihologia nu este fizică, nu este matematică.             

11
%
.43
Egoul negativ versus gândirea spirituală  - compilaţie
Joshua David Stone
31,00 lei
/
35,00 lei
 
11
%
.11
Cum să îţi dezvolţi clarviziunea cu ajutorul cristalelor  - instrumente pentru prezicerile străvechi şi clarviziunea modernă (Cristalele şi Noua Eră)
Ted Andrews
32,00 lei
/
36,00 lei
 
11
%
.43
Construirea şi activarea corpului de lumină  - compilaţie
Joshua David Stone
31,00 lei
/
35,00 lei
 
8
%
.57
Succesul material privit din perspectiva sufletului  - compilaţie
Joshua David Stone
32,00 lei
/
35,00 lei
 
8
%
.57
Relaţiile romantice privite din perspectiva sufletului  - compilaţie
Joshua David Stone
32,00 lei
/
35,00 lei