caută

cărți din domeniul

PSIHOLOGIA este știința exactă a minții și comportamentului uman. Este ceea ce inseamnă studiul funcțiilor si proceselor mentale, a experiențelor interioare și subiective - precum gandurile, emoțiile, conștiința, motivarea, percepția altora și personalitatea.

De-a lungul timpului, psihologii au adoptat o serie de modalități în practica lor. Astfel, vorbim despre psihologia aplicată, psihologia experimentală, psihanaliză, pshilogie de cuplu, pshihologie socială, etc.

Cărțile despre psihologie propuse aici, include atât disciplinele pshihologice de bază, cât și disciplinele pshihologice specializate.

Dacă vorbum despre psihologia generală, aceasta este acțiunea coordonată a funcțiilor psihice în procesul învățării precum și în controlul activităților. Astfel, o deosebită semnificație are analiza structurală a cunoașterii, în special structura matematică a proceselor de cunoaștere, așa cum o găsim în formulările fizicii teoretice.

Indiferent de alegerea pe care o facem, psihologia este sursa de lumină indispensabilă cunoașterii, aproprierii și ascensiunii umane. Psihologia nu este fizică, nu este matematică.             

8
%
.57
Secretul femeilor fericite  - cum să te iubească bărbatul pe care îl iubeşti
32,00 lei
/
35,00 lei
4
%
.00
Mă mai iubeşti?  - viaţa în cuplu după infidelitate
24,00 lei
/
25,00 lei
6
%
.90
Secretul creşterii copiilor  - ce a învăţat un tătic de la câinele său
27,00 lei
/
29,00 lei
8
%
.57
Secretul cuplurilor fericite  - cum sa depăşim crizele şi conflictele din cuplu
32,00 lei
/
35,00 lei