caută
edituri
edituri
colecții
colecții

Suntem vindecători - Dieta cuantică

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Suntem vindecători - Dieta cuantică

   Burt a studiat, învățat și folosit aproape toate metodele de vindecare, la fel de bine ca și alții, iar această carte este punctul culminant al cunoștințelor sale. Acum veți afla despre vindecarea fizică, mentală și a spiritului, așa cum a făcut-o el.
   Rareori mă gândesc la sănătatea mea, eram aşa cum eram şi asta este tot. Boala şi doctorii pur şi simplu nu sunt parte din realitatea mea. Şi acum, la aproape nouăzeci de ani, mă duc la doctor o dată pe an ca să îmi spună ceea ce ştiu deja, că
sunt bine.
   Mă întreb despre sănătate, cum o obţin alţii, de ce nu o are toată lumea şi de ce oamenii au probleme în primul rând?
   Dacă durata de viaţă şi sănătatea şi vigoarea pot fi extinse? Există un secret pentru sănătate şi longevitate? Poate fi el rezumat într-un capitol, sau poate pe o pagină sau într-un paragraf, şi chiar şi mai bine, un singur cuvânt?
   Dacă sănătatea şi longevitatea ar putea fi rezumate într-un singur cuvânt, care ar fi acel cuvânt? Dar dacă cuvântul magic pentru sănătate nu este dorinţă, şi nu este expectanţă şi nu este convingere, ce a mai rămas? Utilizarea corectă a imaginaţiei este poarta către controlul atitudinii.
   Dacă atitudinea ta este una care se concentrează pe boală, vei construi fără să vrei imagini ale bolii, pregătindu-ţi astfel corpul pentru boală, şi există o mare probabilitate să te trezeşti într-un ciclu continuu de boală.
   Dacă atitudinea ta este de sănătate şi vigoare, şi este concentrată pe realizări şi creativitate, atunci vei merge în direcţia sănătății iar imaginaţia ta va clădi imagini de vigoare, energie şi sănătate.

   Pot să îţi dau cea mai bună dietă din lume în doar trei cuvinte. O metodă de control al greutăţii pe care sunt bazate miile de cărţi diferite despre diete. Toate dintre ele. Aceste cuvinte sunt: MĂNÂNCĂ MAI PUŢIN.
   Uşor de zis, greu de făcut. Toată lumea ştie că este logic dacă mănânci mai puţin, îţi poţi controla greutatea. Dar cum?
   Cu ajutorul acestei cărți vei afla cum poți folosi puterea ascunsă a minţii, pentru a pune în practică conceptul de numărare a caloriilor şi de a mânca mai puţin.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Martie 2015
editura:
titlu original:
We are all healers - Quantum Diet
ISBN:
978-606-8606-16-3/978-606-8606-18-7
număr pagini:
74/32
format:
10x19
greutate:
0.09 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți de Burt Goldman
alte cărți din același domeniu