în perioada 13.08.2020 - 6.09.2020 ne vom bucura de vacanţă. comenzile înregistrate în această perioadă vor fi procesate începând cu 7.09.2020
x
caută
colecții
colecții

Terapia unificării - vol. I - abordare holistică a dezvoltării şi a transformării umane

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Terapia unificării - vol. I - abordare holistică a dezvoltării şi a transformării umane

   În Terapia Unificării se reface contactul Ego-Sine prin intermediul puterii transformative a meditaţiei şi a limbajelor creative, de tip simbolic, artistic sau corporal. Instrumentul reparator şi reconectiv cu impactul cel mai puternic este METAFORA.
   Într-un moment al istoriei umanităţii în care oamenii au uitat să se roage autentic, sunt incapabili sau se jenează s-o facă, ori se roagă formal, demonstrativ, mai mult ca un ritual de autodetensionare sau manipulare, lucrul terapeutic cu metafora revelatorie, abordările în cheie simbolică multiplă şi  meditaţia creatoare pot produce reconectări benefice cu Sinele, recentrări în Prezent şi
deblocări care departe de a fi miraculoase nu fac decât să folosească un limbaj alternativ capabil să retrezescă în fiinţa umană acele Softuri şi resorturi autotransformative pe care le conţine de când lumea.
   Aş spune că dramaterapia pe care o propun este o Practică Spirituală în Cotidian, care pendulând între polarităţi, unifică Realul cu Virtualul sau Realul Tangibil din Axa Timpului cu Realul Intangibil din afara Axei Timpului. Din acest punct de vedere ea aspiră la a fi o metodă de cunoaştere psihologică, o psihoterapie holistică dinamică şi o practică spirituală în grup, fiind probabil mult mai aproape de, dacă nu cumva, chiar în interiorul câmpului terapiilor transpersonale.
   ...a reveni cu picioarele pe pământ, înrădăcinându-te şi a (te) vedea cu ochii larg deschişi, atât pe dinafară, cât şi pe dinăuntru, a-ţi asculta Inima şi a-ţi controla Mintea, unificându-le, centrându-te în miezul luminos al fiinţei tale - Sinele - mi se pare singura şansă naturală de a te armoniza şi împlini. Şi toate astea în cotidian, pe care astfel îl sacralizezi.
   Este ca şi cum ai învăţa să trăieşti conştient şi fără efort, după modelul Copacului. Dacă învăţăm să redevenim conştienţi de această lege simplă şi frumoasă a naturii ce postulează universala ARTĂ A AUTOREGENERÂRII, făcându-i loc şi respectând-o în viaţa noastră, probabil că am redescoperi mult căutatul Rai nu pe aiurea, ci chiarîn noi înşine, acum şi mereu, aici şi oriunde...
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Ianuarie 2004
editura:
colecția:
ISBN:
973-8383-08-0
număr pagini:
290
format:
17x23.5
greutate:
0.36 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)