caută
edituri
edituri
colecții
colecții

Uşa secretă către succes - CD - audiobook format MP3 cu durata de 2h38min10sec

Uşa secretă către succes - CD - audiobook format MP3 cu durata de 2h38min10sec

   Florence Scovel Shinn ne vorbeşte în cartea sa, Uşa secretă către succes, aflată la prima sa apariţie în limba română, despre faptul că toată lumea are potențialul de a fi un om de succes, dar succesul pare a  se ascunde de multe ori în spatele unei uși secrete. Autoarea susține că  succesul nu este un secret, ci un sistem în care credința și perseverența reprezintă cheile potrivite. Credință, perseverență și intuiție. Aceste trei cuvinte îți vor deschide calea spre un nou mod de a gândi și a trăi.
   Uşa secretă către succes,
reprezintă o culegere de cuvântări şi discursuri ţinute de Florence Scovel Shinn, în care aceasta îi învaţă pe oameni cum să fie stăpânii propriilor lor circumstanţe şi să se bucure de abundenţă şi properitate printr-o cunoaştere efectivă a Legii Spirituale.
   Shinn ne îndeamnă să ne urmăm instinctele, presimţirile, şi să nu mai lăsăm raţiunea să ne spulbere visurile. Astfel, în loc să ascultăm de vocea din minte care ne spune mereu "Acest lucru este cu neputinţă. N-are niciun rost să încerci!", trebuie să ne autodisciplinăm şi să demonstrăm raţionalului că, prin voie divină, totul este posibil!
   De câte ori ai auzit că o gândire pozitivă atrage lucrurile bune, în timp ce pesimismul îţi aduce numai necazuri? Şi de câte ori ai aplicat această metodă în viaţa ta? Dacă până acum ai avut vreo îndoială în legătură cu beneficiile unei atitudini optimiste, Florence Scovel Shinn te va convinge dincolo de orice îndoială că succesul este de partea celor care cred în el.
   Ușa secretă către succes o să le convingă până şi pe cele mai sceptice persoane că puterea gândului, sau a Adevărului, le poate schimba radical destinul. "Trebuie să trăieşti acum şi să fii pe deplin deschis oportunităţilor". Ești pregătit să îți urmezi propria cale magică, înțelepciunea divină și să îți implinești visele? Țeluri sau planuri care par atât de departe sau de neatins doar așteaptă ca tu să începi să crezi în potențialul tău și în abilitatea ta înnăscută de a-ți manifesta dorințele.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Ianuarie 2015
editura:
titlu original:
The Secret Door to Success
ISBN:
978-606-93727-6-0
greutate:
0.085 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți de Florence Scovel Shinn
alte cărți din același domeniu