caută
colecții
colecții

Vindecare prin gândire: noesiterapia

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Vindecare prin gândire: noesiterapia

   "Boala este, de obicei, o lipsă de iubire în viaţa unui om, ceea ce produce o dizarmonie psihosomatică. Psihologic şi fizic, boala e o cerere de iubire..."
   Acestea sunt cuvintele cu care dr. Escudero îşi începe cartea - cuvinte care m-au emoţionat profund, pentru că am înţeles că. în marea Lui bunătate Creatorul ne-a trimis exact ceea ce aveam nevoie, în această etapă de evoluţie a omenirii: o carte scrisă de un mare savant, de un medic, şi care să le demonstreze, cu toată credibilitatea pe care munca riguros ştiinţifică o conferă,
chiar şi celor care nu au crezut ceea ce scrie în cărţile pe care le-a publicat Editura For You, că Omul este capabil să-şi rezolve singur problemele de sănătate, cu un foarte mic ajutor din afară. NOESITERAPIE, Vindecare prin gândire este o carte scrisă de un medic care s-a pus întru totul în serviciul omenirii şi care reuşeşte să vindece şi trupul, dar şi sufletul, folosind "medicamentul" cunoscut de când lumea şi etern valabil - IUBIREA. Şi iată cum această carte convingătoare, plină de exemple uluitoare despre ce înseamnă vindecarea prin gândire, reprezintă un c/itod erai deinonstranchun - o apoteoză a căiţilor noastre. în care se spune în permanenţă că Iubirea, şi mai ales iubirea de Sine. fac minuni - de data asta. la propriu! Citiţi şi vedeţi miracolul care se întâmplă în viaţa noastră, atunci când folosim gândul ca modalitate de vindecare. Pentru cei care rămân sceptici, am enumerat la pag. 4, link-urile de pe Internet unde pot vedea, cu ochii lor, miracolele la care mă refeream mai sus. (Monica Visan, Editura For You)
   Dr. Angel Escudero, din Valencia. Spania, este fondatorul unei şcoli umaniste în cadrul medicinii, numită NOESITERAPIE, sau Vindecare prin gândire. începând cu anul 1972, Dr. Escudero face operaţii chirurgicale, folosind o metodă personală de obţinere a anesteziei psihologice. Experienţa sa este folosită şi în sălile de naştere, cu rezultate uimitoare. Atunci când NOESITERAPIA este folosită în oricare specialitate medicală, ea îmbunătăţeşte rezultatele operaţiei şi calitatea vieţii pacienţilor, la toate nivelurile. începând cu anul 1975, el a ţinut cursuri şi seminarii la care au luat parte persoane implicate în actul medical. Câteva dintre cele mai vestite canale de televiziune din lume au difuzat documentare despre NOESITERAPIE, iar Academia Regală Spaniolă i-a cerut dr. Escudero să-şi înscrie biografia în Dicţionarul Biografic al istoriei Spaniei si al imperiului ei.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Aprilie 2009
editura:
traducător:
Mihaela Ivănuş
ISBN:
978-973-1701-48-6
număr pagini:
172
format:
14x20
greutate:
0.2 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu