caută
colecții
colecții

A zecea viziune - continuarea aventurilor din Profeţiile de la Celestine

A zecea viziune - continuarea aventurilor din Profeţiile de la Celestine

   Această carte care continuă "Profeţiile de la Celestine" este o parabolă descrisă sub forma unei aventuri, o încercare de a ilustra transformarea spirituală continuă care se petrece în zilele noastre. Am scris aceste volume cu speranţa că voi putea prezenta o imagine care să fie recunoscută de toată lumea, un portret viu al acestor peripeţii, trăiri şi fenomene noi ce definesc intrarea noastră în cel de-al treilea mileniu.
   Consider că facem cea mai mare greşeală atunci când credem că legile spiritualităţii au fost înţelese, fiind de-acum bine stabilite. Istoria ne arată că
învăţătura (cunoaşterea) şi cultura umană evoluează continuu. Numai părerile personale nu se schimbă, fiind închistate în dogmatism. Adevărul este mult mai dinamic şi marea bucurie a vieţii constă în a căuta acest adevăr, în a căuta propriile adevăruri şi a le împărtăşi apoi şi altora, în a urmări modul cum ele se sincronizează şi evoluează, căpătând o formă limpede exact la momentul potrivit pentru a produce un impact în viaţa cuiva.
   Ne îndreptăm cu toţii într-o anume direcţie, fiecare generaţie aducându-şi aportul ei la ceea ce au construit predecesorii, pentru a ajunge la un final ce ne-a fost destinat, dar pe care acum ni-1 aducem numai vag aminte. Străbatem cu toţii acest proces al "trezirii", încercând să aflăm cine suntem de fapt şi de ce ne aflăm aici, sarcină care adesea este foarte dificilă. Cu toate acestea, am convingerea fermă că dacă reuşim să sintetizăm cele mai bune tradiţii pe care le-am moştenit, dacă vom păstra tot timpul în minte ceea ce avem de făcut, vom putea trece peste toate încercările şi relaţiile tensionate care apar pe măsură ce străbatem acest drum, vom reuşi să vedem miracolele din jur şi ceea ce ne-a fost destinat să trăim.
   Asta nu înseamnă că trebuie să minimalizăm formidabilele probleme cu care se confruntă încă omenirea, ci doar că fiecare dintre noi, în felul lui, este implicat în găsirea soluţiilor. Dacă vom rămâne treji, conştienţi de acest mare mister care este viaţa, vom putea vedea că am fost "plasaţi" perfect, exact la locul potrivit pentru... a schimba lumea.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Aprilie 2001
editura:
colecția:
traducător:
Victoria Dragomir
ISBN:
973-99946-2-8
număr pagini:
208
format:
13x20
greutate:
0.19 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu