Cum comand?

Pentru a comanda cărţile dorite din librăria EuSunt este necesară parcurgerea următorilor paşi:

1. Căutarea unui titlu, se poate face în mai multe moduri:

a. Folosind motorul de căutare al librăriei
 Se poate folosi "căutarea simplă", prin introducerea în câmpul de căutare a unui cuvânt sau mai multe cuvinte. Această căutare va parcurge titlurile, subtitlurile, autorii, editurile, colecţiile cât si descrierile cărţilor, generând o listă de titluri care uneori poate fi destul de lungă.

Căutarea simplă poate fi rafinată prin motorul de căutare avansată, care permite combinarea tuturor criteriilor (titlu, subtitlu, autor, ISBN, editura şi colecţie) pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Dacă nu eşti mulţumit de rezultate, reînnoieşte căutarea încercând sa schimbi criteriile de căutare sau cuvântul cheie.
Nota: Şirul de căutare trebuie să ăiba o lungime de minimum 3 caractere. Dacă căutarea se va efectua în funcţie de mai multe cuvinte, acestea trebuie să fie separate prin spaţiu.

b. După domeniul/subdomeniul de interes

Selectează domeniul care te interesează şi vei vedea toate titlurile aparţinând domeniului respectiv. Apoi poţi continua alegând unul din subdomeniile prezentate.

c. Folosind indexul alfabetic al autorilor, editurilor şi titlurilor
La index autori, vei alege iniţiala autorului căutat, apoi din lista autorilor de la litera respectivă vei alege autorul dorit rezultând astfel o listă cu toate cărţile scrise de autorul respectiv aflate în librarie.
La index edituri, vei alege editura după care se va face căutarea (eventual colecţia) şi va fi generată o listă a tuturor titlurilor din acea editură (colecţie).
La index titluri, vei alege litera cu care începe titlul căutat şi vei obţine o listă a tuturor titlurilor care încep cu litera respectivă.
Indiferent de metoda de căutare folosită dacă nu găseşti titlul căutat pe prima pagină treci la următoarea ş.a.m.d.
Pentru aflarea mai multor detalii despre o carte, se dă un clic pe denumirea acesteia sau pe imaginea aferentă. Se va deschide o pagină cu toate detaliile legate de cartea respectivă.

2.  Adăugarea cărţilor dorite în lista de comandă
Odată ce titlul a fost găsit, se adaugă acest titlu în lista de comandă prin apasarea link-ului "adaugă" respectiv a butonului aferent. Se caută următorul titlu şi se repetă procedura. Astfel se creează o listă de comandă care poate fi oricând modificată sau ştearsă.

3. Vizualizarea, modificarea şi finalizarea comenzii

Pentru aceasta, în orice moment se poate da clic pe link-ul "finalizează comandă" situat în partea dreapta-sus a ecranului. Se va afişa lista de comandă cu titlurile alese, unde se poate modifica numărul de exemplare dorite sau dacă te-ai răzgândit în privinta vreunei cărţi o poţi şterge din listă.
În acest moment poti opta pentru a intra în contul tău (în cazul in care a fost creat anterior),  îţi poti crea un cont sau pur şi simplu poţi completa un formular cu datele necesare expedierii cărţilor (nume, prenume, adresă, telefon).
După trimiterea comenzii, în contul tău de email vei primi un mesaj cu toate detaliile comenzii efectuate (lista de cărţi, nr. de bucăţi, preţuri cărţi, modalitate şi preţ de livrare).
Dacă ai trimis deja comanda, poti efectua eventualele modificări numai daca cărţile nu au fost deja expediate către tine, trimiţând un email la [email protected] Acelasi procedeu este valabil şi în cazul anulării comenzii.

Cum îmi creez un cont?

Pentru crearea unui cont selectează link-ul "creare cont" din dreapta părţii superioare a ecranului, apoi completează câmpurile: nume, prenume, adresa ta de email şi alege o parolă pe care o confirmi prin a doua introducere. Pe baza adresei de email şi a parolei alese se va face identificarea şi accesul în cont. Apoi poţi alege să primeşti sau nu ultimele noutăţi prin newsletter.

Am uitat parola. Cum procedez?

În cazul în care ai uitat parola, selectează link-ul "intrare cont" din dreapta părţii superioare a ecranului şi apoi apasă pe link-ul special creat pentru asistenţă în astfel de cazuri "recuperare parolă uitată". Vei primi, în scurt timp, un email la adresa înregistrată în cont, în care va fi reamintită parola. Dacă acest email nu soseşte sau ai în continuare probleme, trimite un mesaj la [email protected], precizând natura problemei.

Este necesară crearea unui cont?

Poti comanda cărti fără să creezi un cont, dar in cazul unor comenzi ulterioare va fi necesar să reintroduci datele de livrare.