CAUTA
Livrare

Livrarea prin curier rapid în Bucureşti şi zone limitrofe (Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroeşti, Dudu, Măgurele, Mogoşoaia, Otopeni, Pantelimon, Popeşti Leordeni, Pipera, Roşu, Voluntari); Termen de livrare: 24-48 ore (în funcţie de ora la care s-a lansat comanda); Taxă: 11 lei, gratuit pentru comenzile mai mari de 150 lei.

Livrarea prin curier rapid în orice localitate din România; Termen de livrare: 24-48 ore (în funcţie de ora la care s-a lansat comanda); Taxă: 16 lei, gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei.

Pentru orice adresă din România livrarea prin serviciul de mesagerie al Poştei Române, cu ridicarea coletului de la oficiul poştal la care eşti arondat pe baza avizului de primire adus de factorul poştal la domiciliu; termenul de livrare prin Poşta Română este de 2-4 zile, în funcţie de adresa de destinaţie; Taxă: 11 lei, gratuit pentru comenzile mai mari de 150 lei.


În cazuri speciale (cartea nu se află în stoc, apar dificultăţi de transport) ne rezervăm dreptul de a mări perioada de livrare.
Momentan nu onorăm comenzi în afara României.