caută

cărți din domeniul

Yoga, ca o combinare între exerciții si meditație este practicată de mai bine de 5.000 de ani.

Una din cele 6 școli traditionale (astika) ale hinduismului, Yoga este bazată pe meditație, ca o cale spre auto-cunoaștere și eliberare. În India, Yoga este vazută ca fiind un mijloc de desăvârșire atât fizică, precum și spirituală.

Filosofia Yoga este este aceea ca țelul final este atingerea unei stări eterne de conștiință perfectă.

Scopurile yoga sunt exprimate în mod diferit de către diferite tradiții. Pentru o persoană normală, încă departe de iluminare, yoga poate fi o cale de autocontrol si creștere spirituala sau de cultivare a compasiunii și a introspecției. Yoga inseamna insa eliberarea de lume, de simturi, de corp, de emotii, de minte si de ego si astfel ajungerea la absolut, ceea ce implica eliberarea din suferinta ciclului renasterilor si atingerea starii de puritate. Pentru aceasta yoga cere disciplina, cunoaștere spirituala si mai ales devotiune.

Cărțile despre Yoga propuse de noi, cuprind o combinaţie inteligentă de metode specifice tradiţionale utilizate în vederea dezvoltării armonioase a fiecărui aspect al fiinţei umane: fizic, emoţional, mental , intelectual şi spiritual, tehnici individuale extrem de puternice care pot accelera evoluţia spirituală a oricărui practicant.

În cărțile despre Yoga, vei descoperi că odată ce purificările corpului subtil încep să apară, emoţiile şi gândurile cele mai ascunse încep să iasă la suprafaţă, cărți ce vă vor deschide porţile către nivele superioare de vibraţie

8
%
.16
Psihologia yoga  - integrarea teoriilor orientale şi occidentale asupra minţii
45,00 lei
/
49,00 lei
8
%
.16
Yoga şi controlul minţii
27,00 lei
/
29,40 lei
4
%
.44
Yoga  - nemurire şi libertate
43,00 lei
/
45,00 lei
3
%
.93
Yoga - puterea de a vindeca
22,00 lei
/
22,90 lei
12
%
.28
Curs practic de yoga  - Iyengar yoga pas cu pas, în 500 de fotografii
35,00 lei
/
39,90 lei
6
%
.78
Anatomia yoga  - ghid practic al mişcărilor, posturilor şi al tehnicilor de respiraţie
55,00 lei
/
59,00 lei
9
%
.09
Yoga clasică în practică  - yoga... aşa cum se practica odată!
20,00 lei
/
22,00 lei