în perioada 13.08.2020 - 6.09.2020 ne vom bucura de vacanţă. comenzile înregistrate în această perioadă vor fi procesate începând cu 7.09.2020
x
caută

cărți scrise de Alina Albert

“Cărțile  mele nu sunt pentru oameni complicați. Nu au pretenții literare. Au o singură calitate majoră- sunt 100%  scrise din adevărul celor cunoscute de mine "altfel" decât sunteti obișnuiți. Cartea mea nu ajunge decât la inima celor care pot "vedea" prin ochii mei și rândurile scrise. Nu este  pentru oameni pragmatici, incapabili să se desprindă de perspectiva îngustă ă traiului zilnic.” – Alina Albert

Parapsihologul Alina Albert a intrat în moarte clinică pe când avea numai 24 de ani şi a povestit ce se întâmplă Dincolo. Moartea Alinei Albert a fost înregistrată oficial, iar experienţa acesta i-a schimbat radical viaţa.

Cărțile scrise de Alina Albert sunt relatări din experiențele de viață ale autoarei. Cărțile Alinei Albert nu au pretenții literare, dar singura lor calitate constă în adevărul cunoscut de autoare “altfel”.

Alina Albert este autoarea unor cărți și publicații spiritual-inspiraționale, pe care vi le punem la dispoziție, pentru a descoperi o lume reală, experimentată de unii, misterioasă pentru alții.

3
%
.33
Interpretarea viselor
29,00 lei
/
30,00 lei
3
%
.33
Şansa  - dicţionar explicativ pentru vieţi în colaps
29,00 lei
/
30,00 lei