caută

cărți scrise de Joe Dispenza

Joe Dispenza - cercetător, chiropractician, lector şi scriitor. Joe Dispenza a captat pentru prima dată atenţia publicului larg participând în calitate de invitat la filmul documentar-artistic What the BLEEP Do We Know!? iar ulterior a apărut şi în “Proiectul 10-10-10 Pilulă sau Percepţie”, difuzat şi în cadrul emisiunii “Ştiinţă şi Cunoaştere”. Cărțile lui Joe Dispenza cuprind scrieri îndreptate către câteva direcţii cheie – toate reflectând pasiunea sa de a explora modul în care oamenii pot folosi descoperirile neuroştiinţelor şi concluziile filosofice derivate din rezultatele fizicii cuantice nu doar pentru a vindeca boli, ci şi pentru a obține o viaţă mai împlinită şi mai fericită.

Joe Dispenza este doctor în chiropractică (terapie care funcţionează prin corectarea problemelor articulaţiilor, în special ale coloanei vertebrale şi care se realizează cu ajutorul mâinilor).

Joe Dispenza a studiat biochimia la Rutgers University din New Brunswick, New Jersey, obţinând apoi cu magna cum laude doctoratul în chiropractică la Life University din Atlanta, Georgia.

Cărțile scrise de Joe Dispenza prezintă tehnici și strategii de transformale mentală, ca elemente cheie pentru vindecările “miraculoase”, ne învață cum să ne recondiționăm corpul pentru o minte nouă și ne arăta cum să eliberăm energiile acumulate în corpul nostru sub forma gândurilor ce ne auto-limitează, obiceiuri involuntare, și emoții memorate.