cărți scrise de Ovidiu Bojor

Academician și fitoterapeut român, membru al Academiei de Științe Medicale, Ovidiu Bojor este deținător al titlului de Senior Honoris Causa, brevet acordat de către Forumul Președinților Patronatelor din România și Diploma de Merit Academic, acordată de președintele Academiei Române.

Ovidiu Bojor este un renumit farmacist și deopotrivă fondator al fitoterapiei moderne în România.

Academicianul Ovidiu Bojor, supranumit „împăratul plantelor”, spune că tinereţea fără bătrâneţe şi viaţa fără de moarte nu sunt simple utopii. Ovidiu Bojor este convins că prin simpla schimbare a obiceiurilor alimentare şi printr-un zâmbet dăruit Universului ne putem reseta întreaga viaţă. Ovidiu Bojor vorbeşte despre oamenii supăraţi care „usucă florile din jur cu gândurile lor, despre Universul care este asemeni unei oglinzi”.

Cărțile lui Ovidiu Bojor te învață cum să trăiești mai mult și mai bine prin simpla schimbare a obiceiurilor alimentare si prin folosirea remediilor naturale și te sfătuiește: „Să nu faci niciodată din excepţie o regulă de viaţă!“

Din cărțile lui Ovidiu Bojor afli cu ce plante să-ți purifici organismul și care e planta-miracol care elimină efectele chimioterapiei.