Bătălia pentru suflete

    Scrisoare către Negustorii de Suflete

    Aţi crezut că puteţi păcăli o ţară întreagă, o planetă; aţi făcut tot ce vă stătea în putere pentru a trimite acest mesaj; aţi închis în case miliarde de oameni; aţi schimbat destinele a milioane de persoane; aţi pus botniţă corpurilor noastre; aveţi toate armele moderne de manipulare la dispoziţie şi le-aţi folosit. Ce aţi reuşit?
    Aţi reuşit să treziţi oameni care dormeau, aţi reuşit să uniţi oameni care nu se cunoşteau, aţi reuşit să impulsionaţi persoane care aveau nevoie de un impuls, aţi reuşit să ne arătaţi adevărata voastră faţă, adevărata intenţie. Iar noi ne-am cunoscut pe noi înşine!
    Vă grăbiţi... Ştiţi că sfârşitul vă e aproape. Vă grăbiţi, faceţi greşeli. Vă grăbiţi şi vă daţi de gol! Oamenii au început procesul de schimbare.
    Chiar dacă bocancul vostru este acolo unde vreţi să fie, oamenilor nu le mai pasă. Vor învăţa să râdă când voi vă aşteptaţi să plângă, vor învăţa să se ajute când voi veţi vrea să fie dezbinaţi, vor învăţa să se dezbrace de toate programele voastre de control şi manipulare.
    Credeţi că aţi câştigat bătălia cu umanitatea? Umanitatea nici nu a răspuns apelului vostru! Binele va învinge, dar e nevoie de luptă pentru asta! Luptă interioară, luptă cu demonii noştri. Când vom câştiga această luptă, ştiţi că sunteţi pierduţi. Deja o vedeţi prin liniile temporale şi vă cutremuraţi! Schimbaţi planuri de la o zi la alta, de la o ora la alta, de la un minut la altul, sperând să mai câştigaţi câteva clipe efemere.
    E OK. Noi avem o eternitate la dispoziţie. Voi?!?
    Umanitatea


data apariției:
Martie 2021
editura:
ISBN:
978-606-066-050-7
număr pagini:
194
format:
13x20
greutate:
0.22 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu