caută
edituri
edituri
colecții
colecții

Bucuria succesului - 10 abilităţi esenţiale pentru a reuşi în viaţă

Bucuria succesului - 10 abilităţi esenţiale pentru a reuşi în viaţă

   Definiţia succesului poate fi una foarte personală şi diferă de la individ la individ, în funcţie de obiectivele pe care şi le-a propus. În linii mari însă, succesul este mai degrabă o stare, reflectată în interior şi la exterior. Mai mult, succesul nu e determinat de ceea ce obţii când ajungi la destinaţie, ci de ceea ce devii de-a lungul drumului.
   De ce vedem în jurul nostru atât de mulţi oameni talentaţi din ce în ce mai puţin eficienţi? De ce creşte in mod constant nivelul de stres? De ce suntem incapabili
să învăţăm ceva nou dacă ne simţim presaţi? De ce ne lipseşte uneori încrederea în propriile forţe? De ce începem o mulţime de proiecte pe care nu le ducem niciodată la bun sfârşit? De ce ni se pare mai simplu să îi ajutăm pe cei din jur să îşi transforme visurile în realitate, în loc să ne ocu¬păm de ceea ce ne-am propus noi personal? Şi, mai presus de toate, unde a dispărut bucuria succesului?
   Iată tot atâtea întrebări la care ne răspunde, într-o manieră conceptuală unică, Susan Ford Collins, care, timp de două decenii, a studiat în mod constant oameni de succes din medii cât se poate de diferite, descoperind astfel zece abilităţi esenţiale pe care aceştia le etalau constant, fără să îşi dea seama.
   În acest ghid obligatoriu de citit referitor la satisfacţie şi împlinire, Susan ne descrie Tehnologia Succesului şi ne propune nişte metode uşor de învăţat, pe care le putem pune imediat în aplicare. Indiferent că vrei să schimbi ceva pe plan personal sau profesional, să începi să conduci o companie sau să-ţi întemeiezi o familie, aceste zece abilităţi te vor ajuta să ai succesul la care ai visat dintotdeauna.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Ianuarie 2013
editura:
traducător:
Olimpiea Nicolae
ISBN:
978-973-162-123-4
număr pagini:
264
format:
13.5x20.5
greutate:
0.23 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu