Calea şamanului - un ghid pentru putere şi vindecare

   Prin folosirea metodelor fundamentale ale şamanismului evidenţiate în această carte şi în workshop-urile mele şamanice, aceşti noi practicanţi nu se "joacă de-a indianul", ci acced la aceleaşi surse spirituale revelatoare la care au avut acces şamanii tribali din vremuri imemoriale. Ei nu se prefac că sunt şamani; dacă, în această activitate, obţin rezultate şamanice pentru ei înşişi şi pentru alţii, atunci chiar sunt autentici. Experienţele lor sunt reale şi, atunci când sunt descrise, pot fi în esenţă comparate cu cele ale şamanilor din culturi tribale analfabete. Activitatea şamanică este aceeaşi, mintea, inima şi corpul omului sunt aceleaşi; doar culturile diferă.
   În urma practicilor şamanice, aceştia au realizat că ceea ce majoritatea oamenilor consideră a fi "realitate" abia dacă atinge o fărâmă din grandoarea, puterea şi misterul universului. Noii şamani varsă de multe ori lacrimi de extaz atunci când sunt cuprinşi de experienţe sau atunci când le povestesc. Ei vorbesc de pe poziţia unei înţelegeri reciproce cu cei care au avut experienţe aproape de moarte şi văd speranţă acolo unde alţii ar putea vedea deznădejde.
   Pe măsură ce descoperă siguranţa incredibilă şi iubirea uimitoare prilejuite de universul de obicei ascuns, ei au tendinţa să treacă printr-o transformare. Iubirea cosmică pe care o întâlnesc în repetate rânduri în călătoriile lor este tot mai mult exprimată în propriile vieţi cotidiene. Ei nu sunt singuratici, deşi sunt singuri, căci au ajuns să înţeleagă că noi nu suntem niciodată cu adevărat izolaţi. Asemenea şamanilor siberieni, ei constientizează că "Tot ce există este viu!" Ei sunt înconjuraţi pretutindeni de viată, de familie. S-au întors în comunitatea veşnică a şamanului, nemărginită de graniţele spaţiului şi timpului.

data apariției:
Iunie 2014
editura:
colecția:
traducător:
Constantin Stan
ISBN:
978-973-111-467-5
număr pagini:
256
format:
13x20
greutate:
0.225 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu