caută
edituri
edituri
colecții
colecții

Cartea secretă a lui Jeshua - vol. 1 - viaţa ascunsă a lui Isus... conform Memoriei Timpului - Anotimpurile trezirii

Cartea secretă a lui Jeshua - vol. 1 - viaţa ascunsă a lui Isus... conform Memoriei Timpului - Anotimpurile trezirii

    Iată o carte de mult aşteptată, tradusă şi în limba română: restituirea vieţii integrale a Christului Isus prin consultarea detaliată a Memoriei akashice...
    De-a lungul paginilor, suntem invitaţi să împărtăşim privirea lui Jeshua-Isus asupra primilor săi 30 de ani de viaţă. Descoperim copilăria sa în delta Nilului apoi studiile sale la mănăstirea eseniană de la Krmel... până la călătoria ce a durat 17 ani care o să-l conducă în Himalaya... pentru ca în sfârşit să se întoarcă în Egipt şi să fie investit de Suflul christic în însăşi inima Marii Piramide.
    De-a
lungul informaţiilor şi evenimentelor niciodată revelate până acum, îl acompaniem pe Maestru, pas cu pas pe calea emoţionantei sale germinări. Un parcurs care îl va conduce, cu ajutorul lui Elohim, la descoperirea amplorii cosmice a Misiunii sale.
    Este o carte tulburătoare şi revoluţionară care va marca inevitabil cu o piatră albă, itinerariul tuturor celor care - în afara bisericilor - resimt necesitatea urgentă de a redescoperi natura originală şi universală a amprentei Christului pe pământ.
    Învăţătura sa va stimula nevoia vie de o reală metamorfoză unificatoare.
    O carte care anunţă sosirea iminentă a unui nou Suflu de Lumină.

 

 

    CERCUL de LECTURĂ JESHUA

    Lansăm o nouă activitate de suflet premergătoare „Cărții Secrete a lui Jeshua” de Daniel Meurois și a cititorilor săi.
    Această carte nu se termină aici, nu o putem închide și să o punem în raft pur și simplu, pentru că sentimentul că nu e o simplă carte e cel care apare, că ea e purtătoarea a ceva Viu, care încet încet s-a mutat în interiorul nostru luminând.
    Când am început cartea, o întrebare m-a vizitat: L-aș fi urmat?
    Dar întrebarea nu se pune la trecut, e o întrebare care nu se poate acorda la timpul trecut, ci doar la prezent. O întrebare care face pod peste timp, metamorfozând totul la prezent, la clipa de față, căci acesta este timpul inimii noastre.
    Și pentru că nu putem pur și simplu să închidem cartea și pentru că știm sigur că nu suntem singurii, propunerea noastră vine spre voi să formăm CERCUL DE LECTURĂ JESHUA. În care să ne aprofundăm înțelegerea asupra Învățăturii și să o lăsăm să lucreze Vie în noi.

    Cum se desfășoară?
Discuții/meditatii pe citate din „Cartea secretă a lui Jeshua”, de Daniel Meurois
    Când? În fiecare zi de Miercuri, de la ora 19:00-20:00
    Unde? Online, pe platforma Zoom.

Înscrierile se pot face pe [email protected], și sunt pe bază de donație conștientă.

citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Octombrie 2019
editura:
ISBN:
978-973-0-30234-9
număr pagini:
448
format:
14.5x22.5
greutate:
0.435 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (1)

„Cartea secretă a lui Jeshua” este cartea pe care am citit-o trăindu-i fiecare parte din povestirile sale. Fiecare zi în care am deschis-o, a fost ca o ușă pe care o accesam în interiorul meu, și, ceea ce descopeream citind în continuare rezona într-o perfectă armonie cu prezentul pe care îl trăiam. Astfel, pentru mine e o carte vie, pentru că relatările sale sunt aici și acum, chiar dacă s-au întâmplat acum multă vreme... De mic copil am fost îndoctrinată să cred că Isus se găsește în biserică, și cu deschidere mergeam pentru a-l cunoaște. Totuși, ceva din interiorul meu îmi spunea că nu acolo îl găsesc, și tot ceea ce citeam din religie îmi părea ca o poveste învechită și efectiv, neadevărată, incompletă. Totuși, căutarea asta nu a încetat și viața m-a condus pe cărări în care să ajung din ce în ce mai aproape de El, de mine. Să văd că oriunde aș fi, El este în mine. Recomand cu toată încrederea și inima această carte, pentru toți căutătorii de sine. Pentru că din fericire, nu suntem singuri.
alte cărți de Daniel Meurois