caută
edituri
edituri
colecții
colecții

Codul talentului

Codul talentului

   Care este secretul talentului? Cum îl descătuşăm?
   În această lucrare revoluţionară, autorul oferă părinţilor, dascălilor, antrenorilor, oamenilor de afaceri şi tuturor celorlalţi instrumente cu ajutorul cărora pot să maximizeze propriul potenţial sau pe al altora.
Pornind de la ultimele descoperiri ale neurologiei şi valorificând rezultatele cercetărilor nemijlocite pe care le-a efectuat în nouă dintre pepinierele de talent ale lumii, Daniel Coyle identifică trei elemente esenţiale care te vor ajuta să-ţi dezvolţi talentele şi să-ţi optimizezi performanţele în sport, artă, muzică, matematică - practic, în orice domeniu.
   * Antrenamentul intens -
anumite tipuri de antrenament pot accelera de până la zece ori progresul în diferite domenii faţă de un antrenament obişnuit.
   * Declanşarea - un nivel superior de dăruire născut din cele mai adânci dorinţe inconştiente şi declanşat de anumite semnale primare poate cataliza dezvoltarea aptitudinilor.
   * Măiestria în antrenament - descoperă cele patru virtuţi ale celor mai eficienţi dascăli şi antrenori ai lumii, care le permit să obţină cele mai bune rezultate pentru elevii lor.
   Aceste trei elemente colaborează pentru formarea în creier a mielinei, o substanţă neurală care creşte considerabil viteza şi precizia mişcărilor şi gândurilor. Oamenii de ştiinţă au descoperit că mielina este fundamentul tuturor formelor de măreţie, de la Michelangelo la Michael Jordan. Mai mult, cantitatea de mielină nu este fixată la naştere, ci, dimpotrivă, poate fi crescută.
   Combinând analiza revelatoare cu exemple concludente de oameni obişnuiţi care au atins măreţia, cartea de faţă nu numai că îţi schimbă ideile despre talent, dar te şi învaţă cum să-ţi atingi potenţialul maxim.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Ianuarie 2013
editura:
colecția:
traducător:
Constantin Dumitru-Palcus
titlu original:
The Talent Code
ISBN:
978-606-8309-89-7
număr pagini:
248
format:
13x20
greutate:
0.215 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu