Conexiunea Lira-Pământ - învăţături de la strămoşii noştri interstelari

   Carte organizată sub formă de întrebări şi răspunsuri, cu privire la legătura dintre civilizaţiile de pe Pământ şi cele din constelaţia Lira, unde a avut loc primul Mare Experiment din acest Univers, la care o parte dintre noi au participat în calitate de co-creatori. Informaţiile prezentate sunt structurate folosind modelul realităţii cu 12 densităţi şi oferă atât o perspectivă specifică densităţii a 8-a, cât şi o serie de amănunte interesante-despre una dintre primele civilizaţii din acest Univers local.
   La ora actuală avem multe piese de puzzle de recuperat din istoria propriului suflet, a sistemelor stelare şi a civilizaţiilor prin care am trecut vreme de zeci de milioane de ani. Cunoaştem numai o porţiune minusculă (şi controversată) a vastei istorii pe care o avem ca suflete apărute din Dumnezeu. Pe măsură ce oamenii încep să îşi reamintească fragmente din vieţi anterioare trăite pe alte planete şi in alte tipuri de corpuri, precum şi să intuiască faptul că unele idei din filmele considerate science-fiction sunt inspirate dintr-o realitate mai cuprinzătoare, literatura de acest gen va depăşi stadiul unei simple curiozităţi. în anii de transformări planetare masive prin care trecem chiar în timp ce citim aceste rânduri.
   Sunteţi imitaţi la o călătorie fascinantă, care vă poate trezi unele amintiri aflate în memoria individuală a propriului suflet.

data apariției:
Martie 2013
editura:
traducător:
George Acu
titlu original:
Lyra - Earth Connection
ISBN:
978-606-92854-2-8
număr pagini:
84
format:
13x20
greutate:
0.075 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu