caută
edituri
edituri
colecții
colecții

Demonul roşu

    "Mulţi oameni spun că un Demon se plimbă printre noi cu un plan şi cu instrumente de tortură şi opresiune. Acest demon merge printre noi de foarte mult timp, făcând ptanuri de foarte mult timp; acest demon lucrează pentru răul suprem al unei epoci apuse; acest demon vrea război, genocid, gulaguri şi lagăre de concentrare; acest demon vrea ţipete de durere fără încetare şi neîntrerupte de drepturi şi protecţii.
    Acest demon are tot dreptul să facă ceea ce vrea. garantat de legile create de alţi mici demoni angajaţi sau compromişi, ajunşi la putere
pentru că prea mulţi oameni au visat la propria dezvoltare care a venit deghizata sub formă libertăţii şi independenţei de a achiziţiona şi de a poseda ceea ce nu aveau şi de care credeau că aveau nevoie pentru că vieţile lor să fie complete.
    Acest demon ţipă după sânge în ştirile de pe primele pagini ale mass-mediei controlate de el. Acest demon vrea să atace şi să distrugă naţiuni şi oameni care nu au mai purtat războaie unii cu alţii de sute de ani, iar cei care au purtat, au făcut-o cu sprijinul şi la îndemnul acestuia.
    Agenţii acestui demon călătoresc din ţară în ţară chiar în acest moment, răsuflând în ceafa altor demoni, până când îşi ating scopul pe care îl doresc. Ei vor să deschidă porţile iadului, doar pentru a vedea ce se întâmplă si să urmărească apoi spectacolul. Nu va fi pace, simetrie sau prosperitate atât timp cât acestui demon şi echipei lui îi este permis să umble printre noi.
    Am fost în război mereu cu acelaşi inamic ale cărui principale arme sunt ignoranţa şi poftele noastre. Suntem seduşi, dar vom merge oare de bună voie pe calea răului? Chiar dacă nu vă simţiţi liberi, prin acţiunile voastre puteţi împiedica acest sistem să mai funcţioneze! Puţini înţeleg... şi mai puţini vor pricepe! Acesta este demonul roşu!"

citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Septembrie 2020
editura:
ISBN:
978-606-066-020-0
format:
13x20
greutate:
0.27 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (1)
Cartea; Planeta Arhonţilor este o carte bună, excelentă aş zice, informaţii noi ce merită citite, aprofundate, Demonul Roşu este o mare înşelăciune, la acelaşi preţ, scrisă cu litere foarte mari, la un rând jumate, repetitivă, culoarea roşie explicată(?) pe 15 pagini, aproape 0 informaţii noi, multe preluate din planeta arhonţilor, Cristian Terran a trişat urât cu cartea asta.
alte cărți din același domeniu