Farmacie pentru suflet - lucruri simple pe care le puteţi face pentru a evita neplăcerile vieţii de zi cu ziFarmacie pentru suflet - lucruri simple pe care le puteţi face pentru a evita neplăcerile vieţii de zi cu zi

   Cartea reprezintă o colecţie cuprinzătoare de metode de meditaţie şi de sfaturi, care au drept scop promovarea unei stări de bunăstare în toate aspectele vieţii noastre. Textele au fost colectate din sutele de conferinţe ţinute de Osho cu indivizi de toate vârstele şi condiţiile sociale, precum şi din învăţăturile şcolilor secrete ale cunoaşterii spirituale ale marilor tradiţii precum yoga, taoismul, sufismul, budismul şi tantra.
   Metodele şi tehnicile sunt prezentate simplu, cu titluri care se referă la diferitele griji ale vieţii de cuplu sau individuale, la anumite aspecte ale vieţii contemporane, precum eliminarea stresului, controlul stărilor de spirit şi al relaţiilor. în afara metodelor propriu-zise, cartea include comentarii suculente, deseori poetice şi umoristice, şi de cele mai multe ori edificatoare pentru clarificarea chestiunilor respective.

data apariției:
Iulie 2003
editura:
colecția:
traducător:
Cristian Hanu
ISBN:
973-8471-10-9
număr pagini:
272
format:
13x20
greutate:
0.26 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de Osho
alte cărți din același domeniu