caută
colecții
colecții

Femeia şi astrele - arhetipurile planetare ale astrologiei karmice

Femeia şi astrele - arhetipurile planetare ale astrologiei karmice

   Fiecare dintre noi şi-a asumat o anumită menire spirituală pentru existenţa actuală, chiar dacă majoritatea dintre noi nu işi aduce aminte conştient de ea. Faptul că suntem născute într-o anumită zodie reflectă in mare parte lecţiile de viată şi menirea asumată. Trecutul nostru si, prin forţa cauzelor determinate de noi cândva, destinul nostru actual sunt toate înscrise într-o mişcare ciclică (generată de sferele subtile de forţă ale astrelor) prin care sufletul nostru alege in momentul reincarnării să intre într-un corp sau altul. Ceea ce - mai mult sau mai puţin - am realizat in
sensul bun sau rău in toate vieţile noastre anterioare nu este niciodată un fapt lipsit de importantă in această alegere. Intuind toate acestea, intelegem că uneori trebuie să ispăşim ca să fim iertaţi unele greşeli sau păcate făptuite în alte existente. în celalalt sens (benefic), putem fi de asemenea recompensaţi in mod corespunzător, frumuseţea fizică si armonia corporală deplină fiind, cel mai adesea, un "dar" acordat, numai după merite, acelora care in vieţile lor anterioare s-au arătat iubitori, buni, inimoşi, atenţi cu ceilalţi oameni, generoşi si dezinteresaţi.
   Aceste elemente (pământul, apa, focul, aerul) imprimă, deloc întâmplător, o amprenta karma-icâ diferită asupra personalităţii. "Alegerea" de a ne naşte având Soarele intr-unul sau altul din semnele zodiacului corespunde celei mai profunde tendinţe karma-ice, care, la rândul ei, este intim legată de lecţia pe care ne-am hotărât cu anticipaţie sa o asimilam (învăţam) de-a lungul acestei vieţi.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Septembrie 2013
ISBN:
978-606-93068-1-9
număr pagini:
280
format:
13x20
greutate:
0.27 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți de Georgiana Dăneţ
alte cărți din același domeniu