caută
edituri
edituri
colecții
colecții

Femeia şi erotismul spiritualizat - vol. I+II

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Femeia şi erotismul spiritualizat - vol. I+II

   Această  carte  le încurajează  pe semenele  noastre să-şi descopere propriul lor potenţial şi să-l folosească pe deplin. Dar nu se rezumă la sfatul ca ele să-şi afirme cu încredere trăsăturile psihologice, ci oferă o hartă indispensabilă pentru cele însufleţite de aspiraţia să-şi cunoască esenţa lăuntrică divină, aflată dintotdeauna în comuniune cu esenţa universului.
   Paginile de faţă identifică şi descriu nuanţat calităţile care definesc o femeie excepţională - din punct de vedere trupesc, emoţional, mental şi spiritual.
Aflăm ce sunt arhetipurile sufleteşti feminine şi cum le pot folosi în practica spirituală cititoarele care-şi
doresc să se conecteze la gigantica lor forţă transformatoare.
   Iar revelaţia acestei lecturi care înflăcărează şi inspiră este cea mai voluptuoasă şi uşoară metodă pentru a deveni o femeie pe de-a-ntregul fericită, legendară, o femeie a viitorului îndumnezeit, - trezirea zeiţei lăuntrice prin fuziuni amoroase bazate pe continenţa sexuală şi prin suspendarea totală a menstruaţiei.
   Iată o viziune pe care merită să o explorăm, dacă vrem o lume mai bună pentru fiecare dintre semenele noastre şi pentru întreaga umanitate.

   Într-o lume modernă în care valorile spirituale sunt uneori anapoda, şansa de renaştere şi de regăsire poate fi adusă de femei. Puterea lor de a iubi şi de a se devota idealurilor înalte ne deschide orizontul sacru al vieţii. Vremurile pe care le trăim par să le fi înstrăinat însă de acest har înnăscut. Există vreo şansă de a-l recupera şi a-i permite să rodească pentru ele şi pentru toţi ceilalţi?
   Este întrebarea la care răspunde convingător această carte, căci le ghidează pe femei spre dimensiunea interioară, unde pot să-şi câştige respectul pentru ceea ce le face unice, să devină conştiente de menirea lor şi să deprindă codul înţelept pentru adevărata împlinire în cuplu.
   Volumul al doilea pledează pentru recâştigarea valorii spirituale a erotismului. Bărbaţi şi femei sunt invitaţi să păşească într-o călătorie palpitantă, care îi antrenează pentru o adevărată revoluţie - continenţa sexuală, o modalitate străveche de a face dragoste, perfect potrivită şi pentru omul zilelor noastre.
   Cei care doresc să trăiască orgasmul multiplu, să facă saltul de la plăcere la extaz şi de la trupescul obişnuit la comuniunea cu întregul univers vor găsi informaţii preţioase în paginile de faţă.
   Mărturiile unor femei care au învăţat singure sau împreună cu iubiţii lor continenţa sexuală sunt o dovadă că este posibil. Sunt o sursă de inspiraţie pentru toate cele care doresc să devină ceea ce sunt menite să fie - fiinţe complete, fericite, purtătoare ale unui mesaj sacru, ce poate ilumina viaţa întregii planete.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Martie 2015
editura:
ISBN:
978-606-93792-0-2
număr pagini:
560
format:
14.5x20.5
greutate:
0.645 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu