caută
colecții
colecții

Ghid pentru vindecare şi autodezvoltare

Ghid pentru vindecare şi autodezvoltare

   Populaţia globului numărând şase miliarde de oameni, este evident că sunt necesari milioane de vindecători. Scopul meu este acela de a învăţa cât mai multe persoane să-i vindece pe alţii, de vreme ce această capacitate se află deja în noi toţi. Nu avem nevoie decât de instrumentele necesare pentru a accesa eficient legătura dintre minte şi sistemul imunitar, obţinând vindecarea. Explicarea instrumentelor de vindecare concrete reprezintă ţelul lucrării de faţă. Cu ajutorul ei, sper să contribui la înzestrarea a milioane de oameni cu capacitatea de autovindecare.
   Vindecarea presupune participare, indiferent de metoda
folosită. Chiar şi medicina occidentală, care este alopată - se ocupă de boli prin intermediul tratamentelor, inclusiv al medicamentelor, care au un efect asupra simptomelor - acceptă faptul că, pentru a se însănătoşi, pacienţii trebuie să dorească să se vindece.
   Mulţi oameni au fost încurajaţi să lase în mâinile altora responsabilitatea sănătăţii lor, fiind vorba de obicei de o autoritate medicală. Trebuie totuşi să realizăm că, în cele din urmă, noi suntem cei care alegem toate aspectele legate de îngrijirea sănătăţii. Noi suntem răspunzători de asta. Astfel, devenim propriii noştri stăpâni; ne revendicăm dreptul primit la naştere de a ne autoînzestra cu putere. În fiecare punct de cotitură din viaţă există decizii pe care le luăm noi înşine. Ne definim şi ne creăm propriul viitor. Starea de sănătate - fizică, emoţională şi spirituală - face parte din această creaţie.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Mai 2013
editura:
traducător:
Eugen Damian
ISBN:
978-973-728-607-9
număr pagini:
176
format:
13x20
greutate:
0.145 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu