colecții
colecții

Industria alimentară între adevăr şi fraudă

Industria alimentară între adevăr şi fraudă

Constantin Banu, Mircea Bulancea, Elena Bărăscu, Daniela Ianiţchi, Alexandru Stoica
data apariției:
Noiembrie 2013
editura:
ISBN:
973-
număr pagini:
604
format:
17x24
greutate:
0.96 kg
2347 vizualizări
ADAUGĂ LA FAVORITE
5300 lei
/
54 50 lei
Alertă stoc
ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
5300 lei
/
54 50 lei
Alertă stoc
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
ne poți contacta și la: 0722.298.137 / 0754.025.588 | comenzi@eusunt.ro (luni - vineri: 9:00 - 18:00)
2347 vizualizări

Livrare prin
Poșta Română

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

14.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

   Cititorii se vor întreba pe drept cuvânt ce semnificaţie are titlul cărţii Industria alimentară între adevăr şi fraudă. Cu regret trebuie să atrag atenţia consumatorilor că nu consumă alimente "curate" aşa cum se laudă mai marii patronatelor producătorilor şi procesatorilor, având în vedere multitudinea de aditivi alimentari şi ingrediente care fac ca orice produs alimentar să fie departe de un produs natural care să fie consumat în deplină siguranţă şi care să corespundă unor condiţii nutriţionale şi senzoriale, dar şi de inocuitate menite să satisfacă pe deplin cerinţele acestora.
   Ultimele evenimente privind falsificarea cărnii de vită tocată cu carne de cal, problema prezenţei aflatoxinelor în unele produse alimentare (carne, lapte şi produse lactate), prezenţa salmonelelor pe carcasele de pasăre, prezenţa pesticidelor pe produsele vegetale (fructe şi legume), prezenţa unor substanţe cu caracter antibiotic în carnea de curcan confirmă faptul că industria alimentară românească mai are un drum lung de parcurs până ce produsele alimentare vor deveni produse cu adevărat "curate", care să poată fi consumate fără teamă de îmbolnăviri. (Constantin Banu)
   Cititorii se vor întreba pe drept cuvânt ce semnificaţie are titlul cărţii Industria alimentară între adevăr şi fraudă. Cu regret trebuie să atrag atenţia consumatorilor că nu consumă alimente "curate" aşa cum se laudă mai marii patronatelor producătorilor şi procesatorilor, având în vedere multitudinea de aditivi alimentari şi ingrediente care fac ca orice produs alimentar să fie departe de un produs natural care să fie consumat în deplină siguranţă şi care să corespundă unor condiţii nutriţionale şi senzoriale, dar şi de inocuitate menite să satisfacă pe deplin cerinţele acestora.
   Ultimele evenimente privind
falsificarea cărnii de vită tocată cu carne de cal, problema prezenţei aflatoxinelor în unele produse alimentare (carne, lapte şi produse lactate), prezenţa salmonelelor pe carcasele de pasăre, prezenţa pesticidelor pe produsele vegetale (fructe şi legume), prezenţa unor substanţe cu caracter antibiotic în carnea de curcan confirmă faptul că industria alimentară românească mai are un drum lung de parcurs până ce produsele alimentare vor deveni produse cu adevărat "curate", care să poată fi consumate fără teamă de îmbolnăviri. (Constantin Banu)
citeşte mai mult
citeşte mai puțin
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
INFORMAȚII CARTE
data apariției:
Noiembrie 2013
editura:
ASAB
ISBN:
973-
număr pagini:
604
format:
17x24
greutate:
0.96 kg
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
alte cărți din același domeniu