caută
colecții
colecții

Karuna - vindecarea naturală cu îngeri, arhangheli şi lumină

Karuna - vindecarea naturală cu îngeri, arhangheli şi lumină

   Răspândirea din ce în ce mai largă a utilizării tehnicilor de vindecare complementare/alternative, în special a metodelor energetice din categoria Reiki este un fenomen vizibil existent şi la noi în ţară. Dacă în Statele Unite sau pe alte meleaguri metoda Reiki este nu numai utilizată, dar şi bine fundamentată ca practica independenta din punct de vedere legal, în România explorarea implicaţiilor medicale ale sistemelor Reiki este abia la început. Legislatura face toate eforturile posibile pentru a facilita practica acestor metode complementare deşi, din păcate, încă mulţi medici de diverse specializări sunt cel puţin sceptici
în a aplica (sau chiar recomanda) un ajutor "paramedical". Tocmai în speranţa popularizării metodelor de vindecare alternative - în particular a sistemelor Karuna - am decis să edităm acesta lucrare care se adresează atât practicanţilor Reiki, cât şi celor interesaţi de îmbogăţirea bagajului de cunoştinţe în ce priveşte vindecarea, iubirea, compasiunea şi iertarea. Simbolurile, meditaţiile, utilizările tehnicilor specifice, incântările şi intonările Karuna sunt exploatate în această lucrare pe larg, pe domenii distincte, acordându-se o atenţie sporită aplicaţiilor terapeutice. Totul pentru ca studenţii să fie mult mai bine informaţi. Până la urmă, scopul principal al profesorului este să îi formeze pe alţii să continue acest drum dificil, dar plin de împliniri, succese şi satisfacţii.
   Lucrarea de faţă prezintă, de asemenea, corelaţiile necesare şi, în mod evident, logice dintre sistemul de vindecare Karuna şi lucrul cu Sfinţii Arhangheli, studiul acestora fiind îmbogăţit de o serie de aplicaţii de natură practică deosebit de utile precum şi de expunerea utilizărilor practice ale unor rugăciuni şi acatiste în scopuri de vindecare. Analiza problemelor de karmă nu lipseşte nici ea, aceasta fiind strâns legata de aplicaţiile sistemului tratat în lucrare.
   Lucrarea se adresează în principal studenţilor care au urmat cursurile de Karuna Reiki, în speranţa că va reprezenta un material adiţional valoros care să completeze manualele oficiale, însă oricine, de la simpli "curioşi" şi până la cei interesaţi în lumină, îngeri, arhangheli sau în probleme de karmă poate profita de pe urma acestei lucrări. Cartea de faţă poate fi utilizată ca şi manual de studiu al sistemului Karuna de către colegii noştri maeştrii şi profesori la cursurile susţinute de aceştia, în măsura în care, bineînţeles, rezonează cu tipul de informaţie prezentată.
   Încercăm prin această carte să răspundem nevoii de cunoaştere superioara a multitudinii de persoane care simt că a venit vremea să ştie mai mult. Parapsihologia, psihotronica, extrasensologia cunosc în perioada actuală un adevărat boom. Aproape zilnic în presă se publică articole despre fenomene psi curioase, oameni cu diferite posibilităţi paranormale. Oameni de ştiinţă din multe ţări s-au interesat în mod serios de această problemă. Rezultatele ştiinţifice obţinute în ultimele două decenii, privind studierea fenomenelor paranormale, permit examinarea acestora de pe poziţii noi: ca posibilităţi ale omului, existând în mod real, dar necercetate în profunzimea lor până în prezent.
   "Posibilităţile omului sunt nelimitate" susţine marele maestru Albert V. Ignatenko, iar autorul doreşte să acorde "omului" o mâna de ajutor pentru a-şi dezvolta la maxim aceste posibilităţi...
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Februarie 2013
editura:
ISBN:
978-606-93202-1-1
număr pagini:
224
format:
14.5x20.5
greutate:
0.315 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu