Kombucha - ciuperca miraculoasă

   Povestea a început undeva în Orient, unde "ciuperca magică" este un aliment şi un remediu. În scurt timp Kombucha a călătorit din Asia către Europa Occidentală unde este privită ca o băutură delicioasă şi sănătoasă şi ca parte integrantă a unei diete echilibrate.
   Cultura de Kombucha reprezintă simultan un proces alimentar şi o manieră de relaxare, la fel ca gătitul. Diferenţa constă în faptul că există posibilităţi diferite de a cultiva Kombucha. De regulă, aceasta este cultivată în ceai negru sau verde. Orice alt ceai este însă la fel de potrivit pentru a creşte Kombucha în el, mai ales dacă este amestecat cu ceai verde.
   La fel ca numeroase alte remedii vindecătoare naturiste, Kombucha nu trebuie privită ca un panaceu universal. Nu există un remediu naturist care să poată oferi singur o vindecare deplină. Starea de sănătate reprezintă un raport armonios şi echilibrat între minte şi trup.
   Citind această carte veţi afla de ce Kombucha este numită şi "ciuperca-minune", "ciuperca magică", "ciuperca eroică", "ciuperca dătătoare de viaţă lungă" sau "elixir de viaţă lungă".

data apariției:
Noiembrie 2005
editura:
traducător:
Cristian Hanu
ISBN:
973-8471-40-0
număr pagini:
202
format:
13x20
greutate:
0.18 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de Harald W. Tietze
alte cărți din același domeniu